Laminaat Outlet recycled Laminaat- en PVC-vloeren

Laminaat Outlet recycled zowel laminaatvloeren als PVC vloeren.
Na aankoop van een gekochte vloer bij ons nemen wij de vloer terug om te recyclen.

Het recyclen van laminaatvloeren en PVC-vloeren is een goede manier om bij te dragen aan duurzaamheid en het verminderen van afval. Door de vloeren na gebruik terug te nemen en te recyclen, helpen wij de belasting van natuurlijke hulpbronnen te verminderen en de impact op het milieu te beperken.

Het recyclen van vloeren kan bijdragen aan:


Minder afval naar stortplaatsen: Door gebruikte vloeren terug te nemen en te recyclen, wordt de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat verminderd, wat positieve effecten heeft op het milieu.

Hergebruik van materialen: Het recyclen van laminaat- en PVC-vloeren betekent dat de materialen opnieuw kunnen worden gebruikt bij de productie van geheel nieuwe vloeren, hetgeen de behoefte aan nieuwe grondstoffen strek wordt verminderd.

Energiebesparing:
Het gebruik van gerecyclede materialen bij de productie vereist vaak minder energie dan het gebruik van nieuwe grondstoffen, wat een aanzienlijkle energiebesparing oplevert.

Milieubewustzijn
Wij hopen omdat wij uw oude vloer recyclen, u ook het belang van recycling en duurzaamheid een mooie en goede stap is in de algemene verduurzaaming van onze maatschappij.
vloeren recycling