mFLOR PVC Vloeren

mFLOR is een geweldig merk met mooie en robuuste PVC vloeren.
PVC staat voor polyvinylchloride, wat een soort plastic is dat vaak wordt gebruikt bij de productie van vloerproducten vanwege zijn duurzaamheid en bestendigheid tegen vocht.
mFLOR PVC-vloeren staan bekend om hun veelzijdigheid en ruime keuze aan designopties, evenals hun gemakkelijke onderhoud.

mFLOR pvc


Verschillende uitvoeringen


mFLOR PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals rechte planken, tegellook, visgraat, hongaarse punt, en dit product is zelfs in een weense punt te leggen.
mFLOR PVC-vloeren zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren, wat het gemakkelijk maakt om een product te vinden dat aansluit bij de gewenste look voor elke ruimte.

Duurzaam en krasvast


Een van de belangrijkste voordelen van mFLOR PVC-vloeren is hun duurzaamheid. Ze zijn bestendig tegen water en vocht, wat ze een goede keuze maakt voor gebruik in ruimtes die gevoelig zijn voor vocht of waterschade. Ze zijn ook bestand tegen vlekken en krassen, wat ze een goede keuze maakt voor ruimtes met veel verkeer.
Bovendien zijn mFLOR PVC-vloeren gemakkelijk te onderhouden, aangezien ze kunnen worden schoongemaakt met een vochtige mop of door te stofzuigen.
Mooie natuurechte dessins met voelbare structuren en perfecte kleurstelling. Ook zeer goed voor een fijne akoestiek.

Veel keuze


Over het algemeen zijn mFLOR PVC-vloeren een populaire keuze voor commerciële en residentiële ruimtes vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en ruime keuze aan designopties.
Het is een kosteneffectieve en lage-onderhoudsvloeroplossing die langdurig goed kan presteren in een verscheidenheid aan omgevingen.

Kom een kijkje nemen in de showroom in Haarlem!

mFLOR PVC vloere