Solidfloor

Solidfloor is al jarenlang een toonaangevend Europees merk met een uitgebreide collectie hoogwaardige houten vloeren en bijpassende accessoires. Met zijn uitgebreide en eigentijdse gamma aan duurzame houten vloeren biedt Solidfloor interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens. De collecties van Solidfloor lopen uiteen van klassiek tot modern. Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit. Niet voor niets geeft Solidfloor 25 jaar garantie op haar producten.


Waaraan herkent u een echte Solidfloor?

  • Certificaat van echtheid en voorzien van een echtheidszegel
  • Garantiecertificaat in iedere verpakking
  • Het beeldmerk op de achterzijde van iedere lamel
  • Maar liefst 25 jaar garantie


Voorraad


Bij LaminaatOutlet hebben wij een ruime voorraad aan lamelparketvloeren, waaronder vloeren van Solidfloor. Wij zien u graag na het lezen over Solidfloor in onze showroom in Haarlem om onze collectie van Solidfloor te bekijken.


Originals collectie


Originals vormt de basis van Solidfloor. De rustige aardse en hout-eigen tinten in combinatie met een verfijnde borsteling maken deze houten vloeren een geschikte vloer in elk huis. De vloeren zijn verkrijgbaar met klik- of tong & groefsysteem en afgewerkt met een beschermende olie of een bestendige matte laklaag. Vanzelfsprekend zijn de vloeren FSC gecertificeerd.

De Originals zijn prachtige vloeren die in elke omgeving passen. In een kleurrijk en vol interieur zorgen de vloeren voor rust. Bij een modern, meer verstild interieur geven de subtiele natuurtinten de ruimte juist meer warmte en gezelligheid.


Vintage collectie


De vloeren van de Vintage collectie zijn gemaakt van hout met karakter. Natuurlijke tinten vormen de basis van deze sfeervolle collectie, die uw interieur een persoonlijke en nostalgische uitstraling geeft. De vloeren zijn bewerkt tot ze het prachtige, verweerde uiterlijk hebben van een vloer waar generaties op is geleefd. Een Solidfloor vloer uit de Vintage collectie is zoals een houten vloer mag zijn; doorleefd en getekend.

De Vintage collectie sluit aan bij een ambachtelijke stijl, met handgemaakte vintage meubels en accessoires of nieuwe ontwerpen, gestoeld op oude technieken en materialen. Een wollen poef, een vilten stoel, een lamp van touw en tal van persoonlijke accenten die het interieur verrijken. Een rustige ruimte met een puur palet aan kleuren – veel bruin en wit, met een of meerdere accentkleuren.


New Classics collectie


Deze collectie weerspiegelt de grandeur van vroeger, met pure materialen en rijke kleuren. De klassieke parketvloeren kenmerken zich door warme, diepe kleuren, die het interieur een chique, elegante uitstraling geven, en stijlvolle patronen die een groots effect sorteren, zoals het prachtige, klassieke visgraatmotief. De vloeren van Solidfloor uit de new Classics collectie tillen elke ruimte naar een hoger niveau.

De new Classics collectie past uitstekend bij een klassiek interieur, dat direct een rijke beleving afdwingt. De klassieke stijl staat voor diepe en intense kleuren, glimmende metalen en royale meubels.


Earth & Fire collectie


In de Earth & Fire collectie komt de rust die de natuur kan geven terug in de planken van het hout. Elke vloer heeft zijn eigen unieke design en een kleuren die veranderen naarmate de plank dieper wordt. Het 3-dimensionale effect van de plank word is goed zichtbaar bij de Earth & Fire vloeren.

Earth & Fire vloeren zijn robuust en daarom uitstekend te gebruiken in een ruimte waar een gecontroleerde chaos het design is. De vloer zal rust brengen. Ouderwetse en vintage meubels komen goed tot zijn recht op een Earth & Fire vloer.Lifestyle collectie


De Lifestyle collectie bestaat uit houten vloeren met een perfecte balans tussen het sfeervolle van een houten vloer en het gestroomlijnde van een moderne inrichting. Een zee van natuurlijke grijstinten en kalkachtige nuances en de gladde afwerking van hout, creëren ruimtelijkheid, rust en licht.

De Lifestyle collectie, met ingetogen basiskleuren, van zwart-wit tot een ton sur ton palet van natuurlijke kleuren, past bij een luxueuze stijl met contrasten in vorm en materiaal: hard naast zacht, glanzend naast mat, rond naast recht en hoog naast laag. Een ruimte met veel aandacht voor functionaliteit, conceptueel design en ambachtelijk gemaakte producten.

Homeplanner
Solidfloor bied een handige tool aan om zelf online een goed beeld te krijgen van de verschillende houten vloeren. Je kan in een aantal verschillende interieur omgevingen de vloer aanpassen in kleur, plankvorm en legpatroon.
Probeer het zelf op de Solidfloor Homeplanner.Bewaren