Projectvloeren met Laminaat, PVC vloeren en Tapijt

LaminaatOutlet staat open voor verschillende projecten. Naast particuliere klanten verkopen wij ook aan bedrijven. Denk hierbij aan het aanschaffen van een vloer voor in een hotel, kantoor, in de winkel of een oud pand opknappen.

Naast de aanschaf van de vloer hebben wij ook deskundig personeel om de vloer aan te brengen. Kom gerust langs om de opties te bespreken. Hierbij houden wij rekening met de wensen van de klant.
Projectinrichting is al meer dan 20 jaar een onderdeel van ons bedrijf, die ervaring en kennis zetten wij dagelijks in om de juiste vloeren op de juiste wijze te plaatsen in winkels, kantoren, hotels en instellingen.

We kunnen voor u verzorgen:


  • PVC vloeren
  • Laminaat vloeren
  • Houten vloeren
  • Tapijt en of tapijttegels

pvc vloeren voor kantoren


Hotel


Een nieuwe vloer leggen in een hotel of een gedeelte hiervan? Dit pakken wij met beide handen aan. Kom langs in onze showroom en dan bespreken we de opties. Naast de aankoop van de vloer hebben wij ook leggers die de vloer kunnen aanbrengen.

hotelvloeren


Kantoor


Een oud kantoor een frisse look geven? Een nieuw kantoorpand? Of een gedeelte hiervan het kantoor? Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden. Kom langs in onze showroom en dan bespreken we de opties.

vloeren voor kantoren


Winkel


De winkel helemaal afmaken met een nieuwe vloer? PVC, Laminaat, Hout of tapijt? Dat kan uiteraard bij ons!
Wij denken graag mee met de klant bij het aanschaffen van de juiste vloer. Kom gerust langs om de opties te bespreken.

vloeren voor winkel

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


Bel 023 - 531 33 92 of stuur even een berichtje naar info@laminaatoutlet.nl