Visgraat PVC Vloeren

PVC vloeren zijn mooie vloeren en zeer vriendelijk in gebruik om de boel schoon te houden. De Visgraat PVC vloeren zijn dat natuurlijk ook. Daarnaast zijn deze vloeren gewoon verschrikkelijk mooi! Ongelooflijk en bijna niet meer van de echte visgraat parket vloeren te onderscheiden. Nou ja, verschil is er natuurlijk wel, maar de voordelen ten opzichte van houten vloeren worden steeds groter.


Prachtige natuurlijke look!


Wij zijn gewoon heel enthousiast over de nieuwste generatie visgraat pvc vloeren.
U kunt onze collectie rustig online bekijken, inclusief alle prijzen en kenmerken. In onze overzichtelijke showroom in Haarlem bent u natuurlijk ook van harte welkom om even inspiratie op te doen. Alles vloeren staan overzichtelijk opgesteld en uiteraard ook de visgraat vloeren.
Als u er toch bent dan kunt u ook in onze speciale plintenwinkel kijken om de vloer helemaal mooi af te werken.


Showroom


Bezoek onze showroom in Haarlem met meer dan 2.500m2 vloereninspiratie. Onze collega's staan voor u klaar om uitleg te geven en u eventueel te helpen met het maken van een keuze voor de juiste pvc vloer.
Er staan liggen prachtige visgraat vloeren die u kunt bekijken om de werkelijke kleur en stuctuur van de vloer te zien en te voelen. Licht eiken, donker of een andere houtsoort, alles wat er vandaag de dag de dag te vekrijgen is zit bij ons in de collectie.

PVC Visgraat


De Voordelen van Visgraat PVC:


* Sterk en geschikt voor intensief gebruik.
* Duurzaam.
* Volledig recyclebaar.
* Zeer mooie klassieke en trendy uitstraling.
* Ruime keuze in kleuren en motieven.
* Geschikt voor woningen die vloerverwarming gebruiken.
* Eenvoudig en goed schoon te houden.
* Fijne akoestiek


Schoonhouden


PVC Vloeren zijn zeer gebruiksvriendelijk en ideaal om schoon te houden. Heeft u kinderen of huisdieren dan zijn deze vloeren een uitkomst. Fijne akoestiek als er kinderen spelen, dat komt omdat de toplaag iets zachter is dan bijvoorbeeld laminaat. Kleine ongelukjes met bijvoorbeeld eten of drinken, wat nog wel eens kan gebeuren met kinderen of huisdieren, zijn zo weer netjes opgedweild.