Brede Planken Laminaat

Laminaat, uitgevoerd in extra brede planken, zorgt voor een extra ruimtelijk effect. Brede delen laminaat laten uw kamer niet alleen groter lijken, ze geven uw kamer ook een extra luxe uitstraling.

Vroeger waren de vloerdelen van laminaat meestal 19 cm breed. Tegenwoordig zijn ze in verschillende breedtematen verkrijgbaar: 19, 24, 28 cm. Laminaat Outlet in Haarlem verkoopt zelfs XXL extra breed laminaat met vloerdelen van maar liefst 33 cm breed. Een laminaatvloer met brede planken ziet er niet alleen heel mooi uit, het is ook makkelijk en snel te leggen.

Rustiger


De brede vloerdelen maken de ruimte ook een stuk rustiger en daarom ook in bijna elke ruimte te gebruiken. Een goede vlakke ondervloer is belangrijk om het beste resultaat te bereiken, vraag naar de mogelijkheden.
Onze collega's kunnen u zowel in de showroom van 2.500m2 als per telefoon helpen bij het vinden van de juiste vloer.

Laminaat Outlet - Specialist in vloeren


Bent u op zoek naar een mooie kwaliteit laminaatvloer met extra brede delen? Breng dan een bezoek aan de showroom van Laminaat Outlet in Haarlem. Daar kunt u goed de verschillen zien tussen bijvoorbeeld een PVC vloer en laminaat.