Vinyl

Vinyl Vloeren

Een vinyl vloer heeft ongekende mogelijkheden. Het is functioneel, slijtvast, anti-slip, lekker zacht in loopcontact en geluid én eenvoudig in onderhoud. Elke vinyl vloer heeft zijn eigen karakter en unieke uitstraling. Vinyl is uitermate geschikt in veel belopen ruimtes, zoals winkels, showrooms en praktijkruimtes. Tevens kan het worden toegepast in medische ruimtes of de farmaceutisch industrie.

Vinyl is zowel in verschillende designs als ook in diverse breedtes (200 tot 500 cm) leverbaar.

Bij Laminaat Outlet staat een professioneel team voor u klaar die u uiteraard uitgebreid adviseert over de vloer die het beste bij u past.

Wij hebben zowel vinyl met een tegellook als vigraat, hongaarse punt of de normale rechte plank look.


Ambiant


Ambiant vinyl is een zachte kunststof vloer. Eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. Voor elk vertrek dus uitermate geschikt. Geen harde contactgeluiden, comfortabel aan de voeten en leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins. Bij LaminaatOutlet hebben wij meerdere collecties van Ambiant Vinyl te koop.

Bij interesse, kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Gelasta


Gelasta vinyl vloeren zijn sterke vloeren geschikt voor normaal woongebruik zoals woonkamers, keuken, badkamers, kinder- en hobbykamers. Bij LaminaatOutlet hebben wij meerdere collecties van Gelasta Vinyl te koop.

Bij interesse, kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Interfloor


Interfloor zorgt altijd voor zeer uiteenlopende dessins van steen 'look' tot houtpatronen. Bij LaminaatOutlet hebben wij meerdere collecties van Interfloor Vinyl te koop.

Bij interesse, kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op.