Appartementen De Spartaan Fase 2 Amsterdam


Laan van Spartaan

Laan van Spartaan is een nieuwe, frisse woonwijk in Amsterdam-West met een 21ste eeuws en stads-sportief karakter. Laan van Spartaan ligt maar nét buiten de Ringweg A10 en dus vlakbij de gonzende binnenstad van Amsterdam. Met 10 minuten fietsen ben je op de Dam!

Wonen rond een groen binnenhof

Een nieuw deelplan in Laan van Spartaan is Hof van Spartaan. Rond een groen en kindvriendelijk binnenhof worden in dit deelplan 298 appartementen en 21 eengezinswoningen gerealiseerd. Verwachte oplevering van dit stukje Laan van Spartaan tussen de Jan van Galenstraat en de voetbalvelden, is voorjaar 2021. De bouw van het Hof van Spartaan is medio 2018 gestart.


Mooie mix

In de nieuwe stadswijk Laan van Spartaan woon je midden tussen de sportvelden, aan de Erasmusgracht en net buiten de Ring richting de Sloterplas. Het is een bijzondere woonbuurt met een mooie mix van wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport. Ondernemers, studenten en (top-)sporters vinden hier hun plek. Maar ook starters, senioren en gezinnen.

Laminaat Outlet geeft de toekomstige bewoners graag advies over voor uw vloerkeuze. Bij aankoop van producten uit ons assortiment kunnen (toekomstig) bewoners gebruik maken van speciale kortingen.

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor meer informatie.


Contact

Laminaat Outlet
Oudeweg 105
2031 CC Haarlem

023 - 531 33 92
info@laminaatoutlet.nl