het Scheepsmakerskwartier Haarlem


Het hoogste gebouw in het Scheepsmakerskwartier

De glinstering van het water, fraaie uitzichten vanaf je balkon of dakterras. In De Scheepmaker in Haarlem woon je op een steenworp afstand van de historische binnenstad, tussen zee, Schiphol en Amsterdam. In het Scheepmakerskwartier verrijst een fraai en duurzaam nieuw appartementengebouw, dat het begin van de binnenstad markeert. Stoer, stedelijk en met verfijnde detailleringen. Markant gelegen op de kruising tussen water en spoor.

De Scheepmaker ligt op de oostoever van het Spaarne en bestaat uit 55 koopwoningen, uitgevoerd met luxe keuken en sanitair, vloerververwarming en een eigen overdekte parkeerplaats in het gebouw. Het woningaanbod bestaat uit 10 Spaarne-appartementen, 28 stadsappartementen, 10 tweelaagse kadewoningen met entresol en 7 penthouses met dakterras.

De Scheepmaker heeft vier unieke zijden. Kies één van de geweldige uitzichten die wonen in De Scheepmaker biedt. Welke past bij jou?


Laminaat Outlet geeft de toekomstige bewoners graag advies over voor uw vloerkeuze. Bij aankoop van producten uit ons assortiment kunnen (toekomstig) bewoners gebruik maken van speciale kortingen.

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor meer informatie.

Contact

Laminaat Outlet
Oudeweg 105
2031 CC Haarlem

023 - 531 33 92
info@laminaatoutlet.nl