Parktorens Haarlem


Over dit project

Wonen op een fantastische plek in Haarlem met alle voorzieningen in de buurt? Dan is de Parktorens echt iets voor jou! Dit nieuwbouwproject in Nieuw-Zuid bestaat uit 12 studio’s, 122 appartementen én 8 penthouses in verschillende woningtypen met verschillende woonoppervlakten. Of je single of double bent of starter, doorstromer of scheefhuurder: met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd.

Haarlem Nieuw-Zuid en het Aziëpark
In de nieuwe buurt Haarlem Nieuw-Zuid, gelegen in het stadsdeel Schalkwijk, staat veel te gebeuren. De Gemeente heeft een nieuw stadspark ontworpen: het Aziëpark. Met oude bomen en nieuw groen, grasvelden en een slingerend water wordt dit park compleet vernieuwd en zal dit dé groene zone van Haarlem Nieuw-Zuid worden.

Het naastgelegen winkelcentrum, waar alle benodigde dagelijkse voorzieningen aanwezig zijn, ondergaat een complete metamorfose. Er zijn plannen om er onder meer een bioscoop, diverse horecagelegenheden en een levendig marktplein aan toe te voegen. En dat is nog niet alles…

Markant wonen in de Parktorens
In het nieuwe Aziëpark worden, naast de twee reeds gerealiseerde woontorens Tango en Twister, twee prachtige torens gerealiseerd: de Parktorens. De Parktorens hebben een opvallende ronde vorm en een markante uitstraling. De ene Parktoren bestaat uit 11 woonlagen, de andere Parktoren is net iets hoger en zal uit 14 woonlagen bestaan. Onder het park komt een ruime parkeergarage. Het Aziëpark wordt op de parkeergarage aangelegd, waardoor de Parktorens letterlijk met hun “voeten” in het park staan.

Alles op loopafstand
Het openbaar vervoer rond de Parktorens is prima geregeld. Zo ben je snel in het centrum van Haarlem en zijn er snelle busverbindingen met Amsterdam en Schiphol. Met het strand bij de Molenplas, Poelbroek en de Meerwijkplas ligt natuur en recreatie letterlijk om de hoek. Verder bevinden de dagelijkse voorzieningen zich op loopafstand. Naast het ruime winkelaanbod, met onder andere de Albert Heijn en de C&A, is ook de bibliotheek, een sportschool en Sporthal Spaarnehal heel dichtbij.

Ruime keuze in studio's, appartementen en penthouses
De Parktorens zullen in totaal bestaan uit 12 studio''s, 122 appartementen én 8 penthouses in verschillende woningtypen met verschillende afmetingen. Daarmee heb je niet alleen qua hoogte en ligging veel te kiezen, maar ook qua woonruimte en uitzicht.


Laminaat Outlet geeft de toekomstige bewoners graag advies over voor uw vloerkeuze. Bij aankoop van producten uit ons assortiment kunnen (toekomstig) bewoners gebruik maken van speciale kortingen.

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor meer informatie.

Contact

Laminaat Outlet
Oudeweg 105
2031 CC Haarlem

023 - 531 33 92
info@laminaatoutlet.nl