Oud IJmuiden DOK 01 IJmuiden


Oud IJmuiden, mijn thuishaven

In het stoere Oud IJmuiden transformeren wij het oude haventerrein terug naar een dynamische en aantrekkelijke woonomgeving. Naar een aantrekkelijke en stoere plek, tussen het Noordzeekanaal en de vissershaven, waar wonen, werken en recreëren samen gaan. Met het behoud van de historische bebouwing en het herstel van het oude (en oorspronkelijke) stratenpatroon.Het nieuwbouwplan

De oude bebouwing, het uitzicht, de sluizen, de vissershaven en de typische havendynamiek maken Oud IJmuiden tot een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken en te recreëren. Kenmerkend voor het nieuwbouwplan is de laagbouw in het middengebied en de hogere bebouwing aan de randen. Met knusse straten en pleintjes daartussen en met een prominente plek voor het authentieke Thalia Theater. En toch - door het oude stratenplan, overal uitzicht op het water van de haven.

De woningen

Het woningaanbod in Oud IJmuiden loopt uiteen van stadsappartementen en terraswoningen tot grote eengezinswoningen. Allemaal met een eigen identiteit, met name door de verschillende gevels. In Oud IJmuiden zijn inmiddels al verschillende woningen opgeleverd en bewoond. Hierdoor toont het (deels) getransformeerde Oud IJmuiden nu al haar levendige en diverse karakter.

Laminaat Outlet geeft de toekomstige bewoners graag advies over voor uw vloerkeuze. Bij aankoop van producten uit ons assortiment kunnen (toekomstig) bewoners gebruik maken van speciale kortingen.

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor meer informatie.

Contact

Laminaat Outlet
Oudeweg 105
2031 CC Haarlem

023 - 531 33 92
info@laminaatoutlet.nl