Woonen Amsterdam


WOON& is wonen en meer op Zeeburgereiland

Jij bepaalt hoe je de dag indeelt. Je wekker gaat. Eruit of nog even blijven liggen? Gister was je al vroeg op kantoor in hartje Amsterdam, maar vandaag ga je heerlijk thuiswerken. Maar dan wel anders. Op de begane grond van WOON& is een inspirerende ruimte waar jij je prima kunt focussen op je werk.

Afwisselend WOON&

Vandaag dinsdag? Dan serveert Manuel weer die heerlijke cappuccino’s in een van de deelbare mini-shops beneden. Blijft leuk die afwisseling, afgelopen vrijdag startte je de dag juist met die energieke smoothie van Hannah. Eerst maar even de gordijnen open gooien... wauw, wat een uitzicht heb je toch vanaf de 7e verdieping. Je bent meteen wakker: laat de dag maar beginnen! Een dag 'thuiswerken' blijft relaxed in de inspirerende Coworking Space op de begane grond. Gelukkig is er een ruimte waar je altijd even privégesprekken kunt voeren, maar het blijft ook wel erg inspirerend om anderen te spreken over hun werk en leven. De informele zitjes waar je samen kunt genieten van een lekkere kop koffie of lunch zijn daar ook echt ideaal voor. Een vergadering of zakelijke bijeenkomst bijwonen of organiseren kan in een van de multifunctionele ruimtes.


Laminaat Outlet geeft de toekomstige bewoners graag advies over voor uw vloerkeuze. Bij aankoop van producten uit ons assortiment kunnen (toekomstig) bewoners gebruik maken van speciale kortingen.

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor meer informatie.

Contact

Laminaat Outlet
Oudeweg 105
2031 CC Haarlem

023 - 531 33 92
info@laminaatoutlet.nl