Zwart Laminaat

Zwart laminaat is als we de trends in vloerenland volgen erg in trek. Een zwarte laminaat vloer past heel goed in een moderne inrichting. Door een zwarte vloer te combineren met licht geschilderde muren en/of lichte meubels, zorgt u voor extra contrast en dat geeft uw interieur een moderne uitstraling. Combineert u een zwarte vloer met koper- en goudkleuren, dan krijgt uw ruimte meer een glamour look. Zo ziet u dat u met een zwarte laminaat vloer eigenlijk alle kanten op kan. Wij hebben ook mooie zwarte plinten RAL 9005 in onze collectie.

Kom voor het complete assortiment zwarte laminaat vloeren naar de showroom van Laminaat Outlet in Haarlem. Uiteraard hanteren wij scherpe Outlet prijzen en daarnaast kunt u van ons het beste advies verwachten welke vloer de juiste keuze is. Ook voor de juiste ondervloer en plinten.Ruime keuze zwarte laminaat vloeren vanaf € 8,99 p/m,²


Bekijk hieronder de zwarte laminaatvloeren. Vergeet niet om ook tussen onze merken door te surfen. Tussen de verschillende collecties vindt u altijd wel zwarte laminaatvloeren.