Privacy Policy

PRIVACYVERKLARING Vloeren Handel Haarlem B.V.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Vloeren Handel Haarlem B.V. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Vloeren Handel Haarlem B.V., en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Vloeren Handel Haarlem B.V. verstrekt.

Vloeren Handel Haarlem B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken: - Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres - Uw IP-adres

WAAROM Vloeren Handel Haarlem B.V. GEGEVENS NODIG HEEFT
Vloeren Handel Haarlem B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Vloeren Handel Haarlem B.V. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

HOE LANG BEWAART Vloeren Handel Haarlem B.V. UW GEGEVENS?
Vloeren Handel Haarlem B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
Vloeren Handel Haarlem B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alle?e?n aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Vloeren Handel Haarlem B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Vloeren Handel Haarlem B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Vloeren Handel Haarlem B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Vloeren Handel Haarlem B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om
rapporten over de Website aan Vloeren Handel Haarlem B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.
Vloeren Handel Haarlem B.V. eeft hier geen invloed op.
Vloeren Handel Haarlem B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via Vloeren Handel Haarlem B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar
info@laminaatoutlet.nl . Vloeren Handel Haarlem B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
Vloeren Handel Haarlem B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Vloeren Handel Haarlem B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Vloeren Handel Haarlem B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Vloeren Handel Haarlem B.V.

www.laminaatoutlet.nl is een website van Vloeren Handel Haarlem B.V.

Vloeren Handel Haarlem B.V. s als volgt te bereiken: Adres: Oudeweg 103-105 2031 CC Haarlem Telefoon: 023 - 531 33 92
E-mailadres: info@laminaatoutlet.nl