PVC Vloeren

Er zijn veel verschillende soorten PVC vloeren. Een goede harde vlakke ondervloer is zeer belangrijk. De PVC vloer heeft ongekende mogelijkheden, de prijs is vriendelijk, vooral wanneer men deze afzet tegen het eenvoudige onderhoud en de lange levensduur. In onze collectie hebben we hele mooie Visgraat PVC vloeren en zelfs vloeren met een Hongaarse punt, die op dit moment bijzonder in trek zijn. Een ideale mooie tijdloze vloer die in ieder interieur tot z'n recht komt! Naast de visgraat vloeren zijn er ook uitvoeringen met een Hongaarse punt, een schitterende vloer met een zeer realistische houtstructuur. Bijvoorbeeld van de serie Ambitieus van Douwes Dekker.


PVC vloeren hebben meerdere voordelen:


* Hoge slijtvastheid.
* Zeer duurzaam en volledig recyclebaar.
* Prachtige nastuurlijke uitstraling.
* Ruime keuze in kleuren en motieven.
* Zeer geschikt i.c.m. vloerverwarming.

Vloerverwarming


Vloerverwarming is voor deze vloeren ook geen enkel probleem, ze geleiden uitstekend. Daar waar vele vloeren een isolerende werking hebben, is de PVC vloer een prima alternatief voor bijvoorbeeld een parket- of laminaatvloer.


Eenvoudig te onderhouden PVC vloer

PVC vloeren zijn voor het eerst toegepast in ziekenhuizen waar hygiëne zeer belangrijk is. PVC laat zich eenvoudig schoonhouden en bacterieën voelen zich er niet op thuis. Trendsetters waren Tarkett en later Forbo en Amtico. PVC vloeren kunnen ook met een click systeem geleverd worden. Vandaag de dag in onze collectie, prachtige Visgraat PVC vloeren die in elk interieur passen.


Een PVC vloer leggen

Een PVC vloer kunt u niet zelf installeren, egaliseren is een must en iedere oneffenheid vindt u terug in uw vloer. Eén korreltje zand in uw lijm en dat korreltje gaat u na verloop van tijd zien. Een goedkope PVC vloer heeft een kwalitatief mindere toplaag dan een duurdere. Dat uit zich in slijtage, scheuren, vegen die er niet uit gaan, etc.
Voor een mooie afwerking van de vloer hebben wij een zeer compleet assortiment plinten. Wij hebben daarvoor een speciale website waar u kunt kijken welke plint het beste bij uw nieuwe pvc vloer past.

Vakmanschap - Vakkennis - Ervaring

Een PVC vloer vereist een geëgaliseerde ondervloer van min 2 mm dikte. Bij diverse bouwmarkten verkopen ze egaline maar egaliseren is iets wat u absoluut niet zelf kan, bovendien moet de vloer daarna geschuurd worden. Als u voor een PVC vloer kiest laat het dan aan de vakman over om de vloer te installeren, uw garantie is mede afhankelijk van de installatie. In onze showroom in Haarlem kunt u met al uw vragen tercht.


Kijk zelf eens hoe mooi levensechte imitaties van kunststof kunnen zijn, en wat voor resultaten dit opleverd. PVC vloeren zijn niet alleen in onze ogen maar ook in die van vele mensen die u voorgingen de vloeren voor nu en in de nabije toekomst.
In onze showroom in Haarlem kunt u onze gehele collectie bewonderen.  Kom gerust even binnenstappen en ervaar 2.500 m2 inspiratie.



Kijkje in onze showroom in Haarlem? - 2.500 m2