Waterbestendig Laminaat


De nieuwste generatie waterbestendige, waterafstotende laminaatvloeren zijn niet alleen mooi, stijlvol en authentiek, maar kunnen ook tegen een stootje én kunnen bovendien bestand zijn tegen vocht. Ideaal voor natte ruimtes of gewoon door het hele huis waar kleine kinderen, honden, onhandige mannen regelmatig de boel onder kliederen.

Vaarwel problemen met vocht. Verschillende Quick step laminaatvloeren zijn uitgerust met een innovatieve, waterbestendige ‘HydroSeal’ coating tot in de groeven, zodat er geen water kan binnendringen.
Het schoonmaken is op deze manier makkelijk en veilig. Zo blijft de vloer lekker fris en kun je vaker indien nodig de boel dweilen. Ook de merken Hoomline en Beautyfloor hebben dergelijke oplossingen die het laminaat niet of minder kwetsbaar maakt voor water.
Heeft u informatie nodig over waterbestendig laminaat, onze collega's kunnen u met raad en daad te woord staan en u adviseren. Dat kan zowel per telefoon of met video-bellen, maar onze voorkeur gaat toch noch altijd uit naar een bezoekje aan onze showroom in Haarlem. Daar kunnen we aan de hand van voorbeelden u het beste adviseren.

Natuurlijke realistische houtlook


Bekijk, voel en ervaar de nieuwste collecties waterbestendige laminaatvloeren, de meest natuurlijke laminaatvloeren die ooit gemaakt zijn!


Laminaat Outlet - Waterbestendig laminaat - Geef vocht geen kansWatervast Laminaat