Houten vloeren

houten vloeren

Houten vloeren in Haarlem vindt u ook in grote getale bij LaminaatOutlet. Zo zijn wij meer dan alleen laminaat en PVC vloeren. U vindt bij ons ook een uitgebreid assortiment parket houten vloeren. In onze showroom aan de Oudeweg 105 in Haarlem is onder andere onze huisselectie parketvloeren te bewonderen. Deze kunt u goed vergelijken naast onze andere vloeren. Wel zo makkelijk om de juiste keuze te maken.


Presentatie houten vloeren


Op onze nieuwe productpresentatiewand ziet u in één oogopslag wat het verschil is tussen een rustiek- en natuurselectie, het verschil tussen gerookt en niet gerookt, wit geolied en naturel geolied. Wij hebben voor u meters grote oppervlakken nagemaakt zodat u een goed beeld van u nieuwe vloer krijgt. Daarnaast beschikt u over de mogelijkheid om een stuk plank mee naar huis te nemen mocht u twijfelen over hoe de vloer er ter plekke uit zal zien.

Houten VloerBezoek onze showroom houten parket vloeren.


Onze showroom in Haarlem van circa 2.500 m2 geeft een volledig beeld van wat er allemaal op vloeren gebied te koop is. Er is een apart gedeelte ingericht voor onze houten vloeren collectie. Kom gerust even binnenstappen en bekijk alle mogelijkheden.Merken Houten Vloeren


Buiten onze ruime collectie van huiscollectie lamelparket vloeren om zijn er ook houten vloeren van verschillende merken bij ons te bewonderen. U kunt ook bij LaminaatOutlet Haarlem terecht als u graag een vloer wilt zien van:

Wicanders

Tarkett

Solidfloor


MerkenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Restpartijen lamelparket

In onze winkel kunt u ook verschillende restpartijen van lamelparket vinden. Deze vloeren zijn een alles in 1 koop en worden voor aantrekkelijke prijzen aangeboden. Voor meer informatie en prijzen van onderstaande vloeren kunt u terecht in onze winkel op de Oudeweg 105 in Haarlem.