Parket houten vloeren

Parket vloeren in Haarlem vindt u ook in grote getale bij LaminaatOutlet. Zo zijn wij meer dan alleen laminaat vloeren. U vindt bij ons ook een uitgebreid assortiment parket houten vloeren. In onze showroom aan de Oudeweg 105 in Haarlem is onder andere onze huisselectie parketvloeren te bewonderen.


Presentatie parketvloeren


Op onze nieuwe productpresentatiewand ziet u in één oogopslag wat het verschil is tussen een rustiek- en natuurselectie, het verschil tussen gerookt en niet gerookt, wit geolied en naturel geolied. Wij hebben voor u meters grote oppervlakken nagemaakt zodat u een goed beeld van u nieuwe vloer krijgt. Daarnaast beschikt u over de mogelijkheid om een stuk plank mee naar huis te nemen mocht u twijfelen over hoe de vloer er ter plekke uit zal zien.

Houten VloerBezoek onze showroom houten parket vloeren.

Onze showroom van circa 2.500 m2 geeft een volledig beeld van wat er allemaal op vloeren gebied te koop is. Er is een apart gedeelte ingericht voor onze houten vloeren collectie. Kom gerust even binnenstappen en bekijk alle mogelijkheden.Merken Houten Vloeren


Buiten onze ruime collectie van huiscollectie lamelparket vloeren om zijn er ook houten vloeren van verschillende merken bij ons te bewonderen. U kunt ook bij LaminaatOutlet terecht als u graag een vloer wilt zien van:

Wicanders

Tarkett

Solidfloor

MerkenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren