Profielen

Profielen zijn bedoeld om uw gelegde laminaat of parket vloer zo mooi mogelijk af te werken. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerking te leveren. Laminaat Outlet Haarlem beschikt over een ruim assortiment.

Hoeklijn profielen
Hoeklijn profielen worden onder andere gebruikt als eindprofiel en afwerkprofiel langs bijvoorbeeld traptreden, een trapopgang, trapafgangen en deurmatten en is door de plakstrip aan de onderzijde eenvoudig te monteren. Deze profielen zijn onder andere leverbaar in RVS, zwart, zilver, goud, brons, eiken, wit eiken, beuken, ahorn, kersen en mahonie. En verder in 7 Edelfineer houtsoorten. In de maten 10 mm - 15 mm - 20 mm en als Duo Hoeklijn profiel 24,5x30 mm.

Dilatatie profielen
De overgang van de één naar de andere ruimte, bijvoorbeeld van de hal naar de woonkamer, lost u eenvoudig op met een dilatatie profiel. De vloeren dienen hierbij wel van gelijke hoogte cq. dikte te zijn. Het zelfklevende dilatatie profiel is door de plakstrip aan de onderzijde eenvoudig te monteren. Verkrijgbaar in de maten 25 mm, 30 mm en 37,1 mm.

Overgangsprofielen
Wil je twee vloeren van verschillende hoogte met elkaar verbinden? Dan is een overgangsprofiel geschikt. Het maakt een naadloze overgang tussen de twee vloeroppervlakken of compenseert eventuele kleine oneffenheden, tot circa 9 mm - afhankelijk van de gegevens van de fabrikant. Verkrijgbaar in de maten 5 mm, 8 mm, 14 mm en 22 mm.

Kom voor het complete assortiment plinten en profielen langs in onze showroom aan de Oudeweg 105 in Haarlem.