Harlem Alley

Aan de J.J. Hamelinkstraat in het totaal vernieuwde Slachthuisdistrict in Haarlem komen 297 nieuwe woningen! Een mix van sociale huur, vrije sector huur en 25 koophuizen. Hieronder alles over de 25 energiezuinige en gasloze koop-gezinshuizen!

Opgroeien in Harlem Alley
Er wordt flink gebouwd in Haarlem! Na een periode van sloop, wordt binnenkort gestart met het invullen van het grote project Slachthuisbuurt Zuidstrook. Er wordt al fijn gewoond in o.a. Hof van Leijh en Vijverpark, nu wordt de entree van Haarlem doorgetrokken tot en met de J.J. van Hamelinkstraat.

Langs de Schipholweg komt een groter woonblok met 7 lagen en een toren met 9 verdiepingen. De woonblokken krijgen een binnenterrein met daaromheen een stadsmuur. Aan de andere kant van deze muur komen de 25 gezinshuizen met de tuinen richting centrum.

Leuke huizen, ieder uniek qua indeling en opzet, zonder uitzondering energiezuinig en gasloos.

Duurzaam & stads wonen in Slachthuisbuurt Zuidstrook
De vernieuwde wijk ligt ideaal ten opzichte van alles wat Haarlem te bieden heeft. De bruisende binnenstad aan de ene kant, groen, water en ruimte aan de andere kant. Dankzij de top-verbindingen bent u in no-time in Amsterdam, Den Haag, Leiden of Schiphol.

Veel jonge gezinnen uit Amsterdam en Haarlem e.o. vinden hier een prettige plek om samen te groeien. Gezellig wonen met tuin, met alle stadse gemakken op fietsafstand en héél rustig ondanks dat het centrum zo dichtbij is.

Laminaat Outlet geeft de toekomstige bewoners graag advies over voor uw vloerkeuze. Bij aankoop van producten uit ons assortiment kunnen (toekomstig) bewoners gebruik maken van speciale kortingen.

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor meer informatie.

Contact

Laminaat Outlet
Oudeweg 105
2031 CC Haarlem

023 - 531 33 92
info@laminaatoutlet.nl