Vijverpark fase 3: eengezinswoningen Haarlem


STEDELIJK WONEN IN VIJVERPARK

Heb jij je droomhuis al gevonden in Haarlem? Maak kennis met nieuwbouwproject Vijverpark, vlakbij het centrum van Haarlem. Vijverpark biedt een gevarieerd aanbod in ruime en aantrekkelijke woningen, zowel eengezinswoningen als stedelijke appartementen. Centraal in de wijk is de grote vijver, een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en buurtgenoten ontmoet.


STEDELIJKE APPARTEMENTEN

Na een succesvolle vierde fase is in voorbereiding een nieuwe bouwfase in onze wijk Vijverpark. In deze vijfde fase gaan we rond de 50 compacte, stedelijke appartementen en enkele maisonnettes realiseren, in oppervlakte variërend van circa 50 m2 t/m 100 m2.

De appartementen en maisonnettes realiseren we in een appartementsgebouw aan de noordwestkant van Vijverpark, op de hoek van de Schipholweg en de Amerikaweg, op net geen 10 minuten fietsen van het centrum van Haarlem. Iets verder weg, maar ook nog op fietsafstand, het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Slechts 30 minuten! En Schiphol op slechts 15 minuten met de auto.


Laminaat Outlet geeft de toekomstige bewoners graag advies over voor uw vloerkeuze. Bij aankoop van producten uit ons assortiment kunnen (toekomstig) bewoners gebruik maken van speciale kortingen.

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor meer informatie.

Contact

Laminaat Outlet
Oudeweg 105
2031 CC Haarlem

023 - 531 33 92
info@laminaatoutlet.nl