Nieuwe Vroeger Ijmuiden


NIEUWE VROEGER | FASE 3

Het nieuwbouwproject omvat 21 eengezinswoningen aan de Kanaalstraat in Oud IJmuiden. Op deze gave plek met uitzicht op de zeesluizen komt een gevarieerd aanbod van stijlvolle woningen, dat mooi aansluit bij de al eerder opgeleverde woningen in Oud IJmuiden. De parkeerplaatsen zijn aan het zicht onttrokken en bevinden zich aan de binnenzijde van het compacte bouwblok. De architectuur is geïnspireerd op het Oud IJmuiden dat zich kenmerkt door de pandsgewijze opbouw. Dit is de laatste fase van het wijkvernieuwingsproject in Oud IJmuiden.


Duurzaam wonen

Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De woningen zijn niet voorzien van een gasaansluiting. Elke woning wordt bovendien voorzien van een eigen warmtepomp en voldoende zonnepanelen. De woningen in het Nieuwe Vroeger fase 3 hebben een EPC van 0. Dat betekent dat de woningen bijna net zo veel energie opwekken als er nodig is voor verwarmen, koelen, ventileren, verlichten en warm water. Goed voor het milieu en uw comfort en lagere energiekosten. Koopt u een woning met een EPC van 0, dan kunt u bij aankoop 15.000 euro extra hypotheekruimte krijgen.


PLANNING

De verkoop van de woningen is gestart. De sloop van de voormalige huurwoningen van Woningbedrijf Velsen begint in het derde kwartaal van 2019. De bouw start waarschijnlijk in het vierde kwartaal van 2019.


Wijkvernieuwing Oud IJmuiden

De bestaande woningen in de wijk zijn inmiddels al getransformeerd naar mooie nieuwbouwwoningen en de openbare inrichting is volledig vernieuwd. De woningen zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. Allemaal met eigen identiteit door de verschillende gevels. De wijk toont nu al haar levendige en diverse karakter. Het Nieuwe Vroeger Fase 3 is het sluitstuk van het wijkvernieuwingsproject in Oud IJmuiden.Laminaat Outlet geeft de toekomstige bewoners graag advies over voor uw vloerkeuze. Bij aankoop van producten uit ons assortiment kunnen (toekomstig) bewoners gebruik maken van speciale kortingen.

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor meer informatie.

Contact

Laminaat Outlet
Oudeweg 105
2031 CC Haarlem

023 - 531 33 92
info@laminaatoutlet.nl