Hongaarse Punt PVC vloeren

hongaarse punt pvc vloer

Bent u op zoek naar een schitterende PVC vloer? En zoekt u net weer even iets anders dan de standaard visgraat vloer en is de Hongaarse Punt vloer misschien wel de oplossing.
De Hongaarse punt vloer stond altijd al hoog aangeschreven maar was eigenlijk alleen maar in echte houten uitvoeringen goed te leggen.
Tegenwoordig zijn we door alle innovaties in vloerenland in staat PVC vloeren, die niet van echt hout te onderscheiden zijn, in een Hongaarse punt motief te maken. De kwaliteit van de vloeren is hoog en geschikt voor intensief gebruik.
Het zijn werkelijk schitterende vloeren die van elke ruimte een feest maakt.

Showroom


Onze collectie PVC vloeren zijn te bewonderen in onze showroom in Haarlem. En stuk voor stuk tegen zeer scherpe fabrieksprijzen! Dat komt met name omdat wij rechtstreeks grote partijen bij de verschillende fabrieken in Europa kopen.

Bijproducten PVC Vloeren


Ook hebben wij alle bijbehorende producten op voorraad, zoals alle type ondervoeren, plinten in alle kleuren en maten. Mocht u vragen hebben over de verschillende soorten plinten of ondervloeren dan staan onze collega's voor u klaar met raad en daad. Zowel in de showroom als telefonisch. Alles onder 1 dak en snel leverbaar.

Hongaarse Punt PVC vloeren koopt u bij dé Vloerenspecialist!

eiken hongaarse punt