SpaarneBuiten Haarlem


Over dit project

Recht tegenover het oude centrum van Spaarndam, aan de overkant van het Spaarne, komt de nieuwe woonwijk SpaarneBuiten te liggen. Een ambitieus plan in een waterrijke en landelijke omgeving. De nieuwe woonwijk krijgt een nuchter, dorps karakter met heerlijke woningen aan het water en in de polder.

De nieuwe woonwijk aan het Spaarne komt in een aantal fasen tot leven. Het plan heeft veel aandacht voor kwaliteit en detail. In harmonie met de omgeving krijgt SpaarneBuiten verschillende woonsferen die passen bij het karakter van Spaarndam: Waterrand, Havenrand, Parkrand en Landelijke rand. Hoe dichter bij de haven, hoe intensiever de bebouwing. Daardoor ontstaat een wereld aan de haven die langzaam overgaat in een gemeenschap gericht op de weilanden en rietoevers aan de randen van het plangebied.

De nieuwe woonwijk krijgt een bonte verzameling van prachtige rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en (half) vrijstaande woningen. Niet alleen in type, maar ook in architectuur en prijsklasse zullen de 315 nieuwe woningen sterk variren. Van modern tot klassiek, er is voor elk wat wils.


Laminaat Outlet geeft de toekomstige bewoners graag advies over voor uw vloerkeuze. Bij aankoop van producten uit ons assortiment kunnen (toekomstig) bewoners gebruik maken van speciale kortingen.

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor meer informatie.

Contact

Laminaat Outlet
Oudeweg 105
2031 CC Haarlem

023 - 531 33 92
info@laminaatoutlet.nl