MFLOR Parva Oak visgraat dryback plak PVC

MFLOR Parva Oak visgraat dryback plak PVC

€48,50 /m²
Prijs per pak €161,99
Product bestellen

De mFLOR Parva Oak visgraat plak PVC is een prachtige vloeroptie die de natuurlijke charme van eiken hout combineert met de duurzaamheid en gemak van PVC.
De vloer heeft een realistische houtstructuur en -kleur, wat betekent dat het een natuurlijke uitstraling heeft die perfect past bij elk interieur.

De vloer is een klasse 33, dit maakt de vloer ideaal voor gebruik in zoals in horecagelegenheden of winkels.

Bovendien is de mFLOR Parva Oak vloer gemakkelijk te onderhouden. Het PVC-materiaal is water- en vlekbestendig, wat betekent dat het gemakkelijk te reinigen is met een vochtige doek of mop. De vloer behoudt ook zijn uitstraling en kleur zonder dat je speciale producten hoeft te gebruiken, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van de mooie en elegante uitstraling van de vloer.

De vloer zal een prachtige toevoeging zijn aan je interieur en jarenlang meegaan zonder dat hij zijn uitstraling verliest.

Deze kleuren zijn ook verkrijgaar als XL rechte plank dryback plak PVC (klik op deze tekst om deze producten te bekijken)

Deze kleuren zijn ook verkrijgbaar als hongaarse punt / weense punt dryback plak PVC (klik op de link om deze producten te bekijken)

Deze kleuren zijn ook verkrijgbaar als klik PVC (klik op de link om deze producten te bekijken)

Artikelnummer:
Bereken uw prijs
Aantal pakken:
Aantal m²:
Totaalprijs
€0,00
Lengte 60,96 cm
Breedte 11,43 cm
Dikte 2,5 mm
Klasse 33
Toplaag 0,55