mFLOR Dryback plak PVC Argyll Fir Glenmuir

mFLOR Dryback plak PVC Argyll Fir Glenmuir

€35,95 /m²
Prijs per pak €120,07
Product bestellen

De mFLOR Argyll Fir vloer is een prachtige plak PVC vloer die niet alleen natuurlijk oogt, maar ook zeer duurzaam is.
Gemaakt van hoogwaardig PVC, is deze vloer perfect voor gebruik in alle ruimtes van je huis, of je nu op zoek bent naar een vloer voor de woonkamer, de slaapkamer of de keuken.

Wat de mFLOR Argyll Fir vloer zo uniek maakt, is de natuurlijke uitstraling. De vloer lijkt op echt hout en heeft een warme, rustieke look.
Het patroon van de vloer is geïnspireerd op de schors van de Argyll Fir, een prachtige naaldboom die groeit in Schotland. Dit geeft de vloer een authentieke en natuurlijke look, die goed past bij een rustieke of landelijke inrichting.

Naast het prachtige uiterlijk, biedt de mFLOR Argyll Fir vloer ook tal van praktische voordelen. De vloer is gemakkelijk te onderhouden en kan zonder problemen worden gereinigd met een vochtige doek. Bovendien is de vloer slijtvast en kan hij tegen een stootje, wat hem perfect maakt voor alle ruimtes in je huis.

De afmetingen van de plank: 121,92 x 22,86 cm, 2 mm dik met een toplaag van 0,3 mm.

Als je op zoek bent naar een vloer die zowel mooi als praktisch is, dan is de mFLOR Argyll Fir vloer de perfecte keuze. Deze vloer zal jarenlang meegaan en zal een echte aanwinst zijn voor elke ruimte.

Artikelnummer:
Bereken uw prijs
Aantal pakken:
Aantal m²:
Totaalprijs
€0,00
Lengte 121,92 cm
Breedte 22,86 cm
Dikte 2 mm
Klasse 31
Geschikt voor vloerverwarming ja
Toplaag 0,3 mm
Relevante producten