MFLOR Solcora Silence Nuance klik PVC

MFLOR Solcora Silence Nuance klik PVC

€62,95 /m²
Prijs per pak €158,00
Product bestellen

De mFLOR Solcora Silence Nuance klik pvc vloeren zijn een subcategorie binnen de Nuance serie van mFLOR.
Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze vloeren gemaakt van pvc en zijn ze voorzien van een kliksysteem, wat betekent dat ze gemakkelijk te installeren zijn zonder gebruik te hoeven maken van lijm of andere bevestigingsmiddelen.

De Nuance klik pvc vloeren zijn niet alleen gemakkelijk te installeren, ze zijn ook zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.
Ze zijn voorzien van een beschermende toplaag die krassen, vlekken en slijtage tegengaat, wat betekent dat de vloer lange tijd mooi blijft.
Bovendien zijn deze vloeren vochtbestendig, wat betekent dat ze geschikt zijn voor ruimtes waar vocht een issue kan zijn.

Met de mFLOR Nuance klik pvc vloeren kunt u genieten van de natuurlijke schoonheid van hout- en steenstructuur, zonder de zorgen die gepaard gaan met het onderhouden van een echte houten of stenen vloer.
De onderlaag (welke aan de vloer vastzit) dempt 10 db en is daarmee geschikt voor appartementen, u hoeft dus niet nog een extra ondervloer aan te schaffen bij dit product.
Dit maakt de Nuance klik pvc vloeren een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en functionele vloer met een natuurlijke uitstraling.

Deze vloer is ook verkijgbaar als dryback plak PVC tegel (klik hier op deze tekst om het product te zien)

Deze vloer is ook verkijgbaar als dryback plak PVC grote tegel (klik hier op deze tekst om het product te zien)

Artikelnummer:
Bereken uw prijs
Aantal pakken:
Aantal m²:
Totaalprijs
€0,00
Lengte 91,44 cm
Breedte 45,72 cm
Dikte 2,5 mm
Klasse 33
Toplaag 0,55 mm