Nieuwbouwprojecten rondom Haarlem

8 Mei, 2023 jeroen

Nieuwbouwprojecten rondom Haarlem

Wonen in het practige Haarlem? Er worden genoeg nieuwe woningen gebouwd in de stad en omgeving. Hieronder een overzicht van de met koopwoningen in Haarlem.

Nieuwbouw Hyde Park Haarlem

Hyde Park is een moderne stadswijk in Haarlem. Het nieuwbouwproject gaat zorgen voor 3.800 nieuwe woningen. Er komt een mix van studio's, twee-, drie-, vier- en vijfkamerappartementen. In totaal zullen er 8.000 nieuwe bewoners kunnen gaan genieten van hun nieuwe plek. De Hyde Park grenst aan een stadspark.

Vijverpark Haarlem

Hier worden 425 nieuwebouwwoniningen geplaatst. Hier komen twee-onder-een-kap woningen, hoek- en tussenwoningen en appartementen. De woningen worden in verschillende fases gerealiseerd. Dit nieuwbouwtraject ligt valk bij de stad, de grote vijver staat centraal. Hier kan men ontspannen.

Nieuwbouw Haave Haarlem

Er worden in Haarlem-Zuid de komende jaren veel nieuwe woningen bijgebouwd. Een aantal flats maken ruimte voor nieuwe woongebouwen. Het door wateer omsingelde nieuwbouwproject bestaat uit koop- en huurappartementen, grachten woningen, splits level-stadswoningen en een woonblok. Dit project is 10 minuten verwijderd van het centrum van Haarlem.

Nieuwbouw Factory Haarlem

Hier tref je verschillende lofts aan met een hoog plafond en glazen gevel. Je hebt de keuze om zelf je eigen loft in te delen en af te bouwen, of de loft kant en klaar opgeleevrd te krijgen. Ga een gesprek aan met de architect om deze woning naar wens te maken.

Townhouses en Lookout Haarlem

Townhouses heeft 10 stadswoningen in de verkoop en Lookout 8 appartementen. Hier is veel aandacht voor duurzaamheid. 

Nieuwbouw Spaarne Haarlem

Het plan bevat 108 woningen, waaronder 50 (sociale) huurappartementen. De eerste fase is in 2021 opgeleverd en momenteel zit het project in de voorbereiding van fase twee.