De ideale thuiswerkplek

23 Maart, 2021 jeroen

Door corona zijn vele mensen genoodzaakt om thuis te werken. Het is voor de meeste mensen een uitdaging om een balans tussen werk en privé te vinden, omdat er altijd wel iets of iemand  om aandacht vraagt. The Great Outdoors heeft hier een slimme oplossing voor bedacht, namelijk een werkeiland ook wel een tiny office genoemd.

The Great Outdoors biedt 4 type werkeilanden aan. Tijdens het ontwerpen van hun werkeilanden streven zij ernaar om circulair te ondernemen. Dit wil zeggen dat ze materialen gebruiken die zijn gerecycled of hergebruikt kunnen worden. De werkeilanden worden in hun geheel op locatie gebouwd en kunnen vervolgens binnen één dag in uw tuin worden geplaatst. 

Elk werkeiland heeft zijn unieke design en indeling. Je kunt zelf de uitstraling en afmetingen bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit diverse soorten kozijnen en gevelbekleding. Daarnaast werken The Great Outdoors en LaminaatOutlet samen om uw werkeiland te voorzien van een mooie vloer. In het werkeiland kan zowel laminaat, als PVC, maar ook een parket houten vloer worden geplaatst.