Laminaat Utrecht

Laminaat Outlet is sinds 2004 een begrip in de leveringen van laminaat tegen zeer scherpe prijzen in Utrecht.
Vanuit ons centrale magazijn/showroom in Haarlem leveren we door geheel Nederland, en uiteraard ook de Regio Utrecht.

Onze goed opgeleide medewerkers kunnen u adviseren welke type laminaat voor u de beste keuze is.
Op het eerste gezicht lijken alle type laminaat op elkaar, maar het tegendeel is waar. Er zijn zeer veel verschillen in kwaliteit en toepasbaarheid.
Advies is geheel gratis en kan telefonisch worden gevraagd. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Haarlem.
Wij bezorgen dagelijks in de regio Utrecht, heeft u een verzoek voor een specifieke afleverdag dan kunt u bereiken op 023 - 531 33 92

Leveringen van verschillende type laminaat:Laminaat verkopen wij al vanaf € 4,99 p/m². Bekijk hier onze

Advies


Onze kennis wat in de loop der jaren is opgebouwd is geheel gratis voor u beschikbaar. We hebben een team van medewerkers die u goed kunnen adviseren welke type laminaat voor u het beste is.
Of welke type ondervloer u het beste kan nemen. De keuze voor de juiste ondervloer wordt nogal eens onderschat. Voor het beste resultaat is een goede en vlakke ondervloer zeer belangrijk. U kunt zich voorstellen dat een nieuwbouw appartement een andere oplossing behoeft dan bijvoorbeeld een huis dat gebouwd is rond de eeuwwisseling. Een goed advies en wellicht een keuze tussen verschillende mogelijkheden zijn dan wel zo fijn om even naast elkaar te leggen.


Wij leveren dagelijks in Utrecht en omstreken.

Dagelijkse leveringen in de regio Utrecht en randgemeenten zoals Maarssen, Leidsche Rijn, Odijk, Nieuwegein, Houten, Zeist en Breukelen.

Showroombezoek


U bent van harte welkom in onze showroom, waar we in meer dan 2.500 m2 de gehele collectie tonen. De collectie bestaat uit honderden voorbeeld modellen welke we in stalenrekken en op de grond presenteren. Daarnaast hebben we ongeveer 200 partijen voordeel vloeren op voorraad. Ook PVC vloeren zijn vanuit voorraad leverbaar.

Vanuit Utrecht is onze showroom makkelijk te bereiken, op de A9 afslag Haarlem en u komt als u vanzelf langs onze showroom, waar u gratis kunt parkeren.

Neem hier alvast een kijkje in onze showroom.

Laminaat voordeel utrecht

Aanbiedingen Laminaat Utrecht


BewarenBewaren