Laminaat Amsterdam

Al sinds 2004 de leverancier van laminaat tegen zeer scherpe prijzen in Amsterdam en de directe omgeving. Vanuit onze centrale showroom in Haarlem leveren wij snel en zorgvuldig door geheel Nederland, en uiteraard ook Amsterdam.
Rechtstreeks ingekocht vanuit de verschillende toonaangevende fabrieken in Europa. Wij kunnen u de beste prijzen bieden en snel uit voorraad leveren. Altijd leuke aanbiedingen van bijvoorbeeld visgraat laminaat of brede, lange planken laminaat, ook uiteraard de normale planken. U kunt bij ons in de showroom of veilig online bestellen.

Wilt u advies over welk type laminaat voor u de beste keuze is bel dan geheel vrijblijvend met een van onze medewerkers, zij kunnen u een goed idee geven welke mogelijkheden er zijn.

Bel voor vrijblijvend advies: 023 - 531 33 92

Laminaat Outlet is specialist in:Laminaat verkopen wij al vanaf € 4,99 p/m². Bekijk hier onze

Advies


Onze kennis in vloeren en met name laminaatvloeren is wat ons onderscheid. We hebben een zeer goed opgeleid team die u goed kunnen adviseren welke type laminaat of een andere vloer voor u de beste keuze is.
Ook geld dat voor de keuze van een ondervloer. De keuze voor de juiste ondervloer wordt nogal eens onderschat. Voor het beste resultaat is een goede en vlakke ondervloer zeer belangrijk. Een modern nieuwbouw appartement heeft bijvoorbeeld weer een andere ondervloer nodig dan een woonkamer van een oude woning midden in het centrum van Amsterdam. Iedereen kan bij ons zonder afspraak om advies vragen, per telefoon of in de showroom.

Plinten voor de afwerking


Om de kamer helemaal af te maken zijn plinten natuurlijk een onmisbare schakel in de afwerking.
Wij mogen ons onderhand echt een specialist noemen op het gebied van plinten. Rechte, renovatie, kraal of koloniale plinten, we hebben ze allemaal. Wij hebben een speciale website opgezet om u online alle mogelijkheden te kunnen laten zien. Uiteraard bent u natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.
Wij leveren dagelijks laminaat in Amsterdam!


Dagelijkse leveringen in Amsterdam - Amstelveen - Abcoude - Weesp - Badhoevendorp en nog veel meer! Over het algemeen geldt: Nu besteld, over 3 dagen in huis.


Wij leveren zowel de bekende merken en verschillende kwalitatieve huisselecties van zowel Laminaat, Houten, en PVC Vloeren.


Laminaat is uitermate geschikt voor vloerverwarming!Vloerverwarming vinden we steeds vaker in onze huizen, een groot misverstand dat laminaat niet geschikt is om te gebruiken bij vloerverwarming. Het tegendeel is waar!!!! Laminaat is zeer goed te gebruiken, en zijn bovendien een stuk voordeliger dan de veelal geadviseerde PVC Vloeren (welke wij ook in ons assortiment hebben). Wilt u meer weten over het gebruik van laminaat in combinatie met een vloerverwarming? Kom langs in onze showroom en vraag om advies aan één van onze collega's.
Kortom, bent u op zoek naar een laminaat of PVC vloer, kom eens een kijkje nemen in onze enorme uitgebreide showroom met ruim 2500 m2 inspiratie.

Showroom vol met vloeren


U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom aan de Oudeweg 105 in Haarlem, waar we in meer dan 2.500 m2 de gehele collectie tonen. Naast de stalen van de meer dan 1.000 vloeren die wij presenteren hebben wij altijd ongeveer 200 partijen op voorraad. Deze rouleren wij wekelijks met nieuwe partijen.

Vanaf de A9 zijn wij vanuit Amsterdam zeer makkelijk te bereiken. Parkeren voor de deur is gratis!!

Neem hier alvast een kijkje in onze showroom.
BewarenBewarenBewarenBewaren