Laminaat Amsterdam

Al sinds 2004 de leverancier van laminaat tegen zeer scherpe prijzen in Amsterdam en de directe omgeving. Vanuit ons centrale magazijn in Haarlem leveren wij snel en zorgvuldig door geheel Nederland, en uiteraard ook Amsterdam.

Wilt u advies over welk type laminaat voor u de beste keuze is bel dan geheel vrijblijvend met een van onze medewerkers, zij kunnen u een goed idee geven welke mogelijkheden er zijn.

Bel voor vrijblijvend advies: 023 - 531 33 92

LaminaatOutlet is specialist in:

Laminaat verkopen wij al vanaf € 4,99 p/m². Bekijk hier onze

Wij leveren dagelijks laminaat in Amsterdam!


Dagelijkse leveringen in Amsterdam - Amstelveen - Abcoude - Weesp - Badhoevendorp en nog veel meer! Over het algemeen geldt: Nu besteld, over 3 dagen in huis.


Wij leveren zowel de bekende merken en verschillende kwalitatieve huisselecties van zowel Laminaat, Houten, en PVC Vloeren.

Zijn Laminaat vloeren ook geschikt voor vloerverwarming?

Vloerverwarming vinden we steeds vaker in onze huizen, een groot misverstand dat laminaat niet geschikt is om te gebruiken bij vloerverwarming. Het tegendeel is waar!!!! Laminaat iszeer goed te gebruiken, en zijn bovendien een stuk voordeliger dan de veelal geadviseerde PVC Vloeren (welke wij ook in ons assortiment hebben). Wilt u meer weten over het gebruik van laminaat in combinatie met een vloerverwarming? Kom langs in onze showroom en vraag om advies aan één van onze collega's.
Kortom, bent u op zoek naar een laminaat of PVC vloer, kom eens een kijkje nemen in onze enorme uitgebreide showroom met ruim 2500 m2 inspiratie.

Showroom


U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom aan de Oudeweg 105 in Haarlem, waar we in meer dan 1000 m2 de gehele collectie tonen. Naast de stalen van de meer dan 1.000 vloeren die wij presenteren hebben wij altijd ongeveer 200 partijen op voorraad. Deze rouleren wij wekelijks met nieuwe partijen.

Vanaf de A9 zijn wij vanuit Amsterdam zeer makkelijk te bereiken. Parkeren voor de deur is gratis!!

Neem hier alvast een kijkje in onze showroom.

BewarenBewarenBewarenBewaren