Wicanders

Kurk is een natuurlijk materiaal dat gewonnen wordt uit de bast van de kurkeik, met unieke en onvergelijkbare kwaliteiten die nooit zijn geëvenaard of verbeterd door de mens. De celstructuur lijkt op een honingraat en werkt als een natuurlijke isolator van warmte en geluid. Tevens heeft het uitstekende schokabsorberende eigenschappen. Deze exclusieve eigenschappen van kurk maken het materiaal ideaal voor vloeren, omdat het een uitzonderlijk comfort biedt terwijl het een hernieuwbare en duurzame hulpbron is.

Wicanders heeft dankzij de innovatieve Corktech-technologie in de loop der jaren kurken wand- en vloerbedekking ontwikkeld met unieke eigenschappen.

Door gebruik te maken van een unieke meerlagenstructuur die de meest geavanceerde technieken met de unieke natuurlijke eigenschappen van kurk combineert, werd een hoogwaardige kwaliteitsvloer bekomen. Zo heeft men de perfecte combinatie bereikt van schoonheid, comfort en duurzaamheid. Kom voor het complete assortiment kurkvloeren naar onze showroom aan de Oudeweg 105 in Haarlem!