Laminaat Rotterdam

Laminaat Outlet regio Rotterdam voor de beste deals!

Al sinds 2004 de leverancier van laminaat tegen zeer scherpe prijzen in de regio Rotterdam.
Vanuit ons centrale magazijn/showroom in Haarlem leveren wij snel en zorgvuldig door geheel Nederland, en uiteraard ook Rotterdam met de gemeentes direct in de buurt.
Laminaat vloeren zijn ook zeer geschikt voor vloeren die voorzien zijn van vloerverwarming.
Ook kunnen we tegenwoordig laminaat adviseren die in natte ruimtes gebruikt worden, speciaal waterbestendig laminaat.
Ons assortiment Visgraat laminaat is zeker de moeite waard om te bekijken. Dat zijn gewoon hele mooie strakke vloeren met stijl en karakter, die in elke ruimte mooi voor de dag komen.

Naast onze uitgebreide collectie laminaat hebben wij ook PVC vloeren. De huidige PVC vloeren zijn duurzaam, mooi en praktisch in gebruik.
In sommige gevallen zijn PVC vloeren een goede optie om voor te kiezen, tegenwoordig hebben deze vloeren een zeer natuurgetrouwe look dat het echt moeilijk is om ze van echt hout te onderscheiden. Dat is ook zo bij de nieuwste generatie laminaat vloeren.

AdviesOns team staat voor u klaar met raad en daad. Welke laminaatvloer is voor u het meest geschikt en welke ondervloer is de beste combinatie. Wij gaan samen met u kijken en zorgen ervoor dat u met de juiste informatie een keuze kan maken.

De keuze voor de juiste ondervloer wordt nogal eens onderschat. Voor een mooie strakke vloer is de ondervloer zeer belangrijk. Elk type woning en ondergrond vraagt om een ondervloer die daarvoor is bedoeld.

Advies geven wij telefonisch Bel 023 - 531 33 92, maar we nodigen u ook graag uit om langs te komen in onze showroom.

Een greep uit onze vloerencollectie.PlintenOm een kamer helemaal af te maken zijn plinten niet meer weg te denken! Een mooi hoge plint of een handige systeem plint. We hebben ze allemaal in huis en zijn vanuit voorraad leverbaar. Omdat wij de plint zo belangrijk vinden hebben we een aparte website gemaakt waar alle verkrijgbare plinten netjes op een rij staan.

Laminaat verkopen wij al vanaf € 4,99 p/m². Bekijk hier onzeWij leveren dagelijks in Rotterdam.U bent tevens van harte welkom in onze showroom in Haarlem, waar we in meer dan 2.500 m2 de gehele collectie tonen. Deze collectie bestaat uit honderden voorbeelden van vloeren en ongeveer 200 partijen welke wij op voorraad hebben.

Laminaat Outlet - Sinds 2004 de Laminaat Nummer 1 in Rotterdam en omgeving.

Bekijk hier alvast onze showroom 2.500 m2 Laminaat en andere vloeren.BewarenBewarenBewaren