Laminaat Outlet Haarlem

Informatie over deze vestiging


Laminaat Outlet is sinds 2004 een begrip in Haarlem, dé specialist van laminaat vloeren met een assortiment van ruime keuze en tegen scherpe prijzen. In onze showroom 2.500 m2 en magazijn hebben we circa 200 laminaat en PVC vloeren op voorraad. Daarnaast kunt u stalen bekijken van wel 1.000 vloeren die wij binnen enkele dagen kunnen leveren. Meestal van uit voorraad leverbaar. Desgewenst kunnen wij ook uw vloer plaatsen.

Veel laminaat vloeren vanuit voorraad leverbaar:
Laminaat vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming.Een vloerverwarming vinden we steeds vaker in appartementen en huizen.
Het is een een groot misverstand dat laminaat minder goed geschikt bij vloeren voorzien van vloerverwarming.

Het tegendeel is waar, laminaat vloeren zijn juist zeer goed te gebruiken, en zijn bovendien een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld PVC of houten vloeren.
Wilt u meer weten over het gebruik van laminaat in combinatie met vloerverwarming? Wij staan voor u klaar in onze showroom en vraag om advies aan één van onze collega's. Ook bij ons in de collectie zijn de mooie en handige watervaste laminaatvloeren of extra brede of lange planken.
Wat dacht u van mooi visgraat laminaat! Werkelijk prachtig en een mooie natuurgetrouwe look.

Kortom, bent u op zoek naar een goed laminaat of een PVC vloer, kom eens een kijkje nemen in onze enorme uitgebreide showroom in Haarlem met ruim 2.500 m2. vloeren inspiratie.

Laminaat verkopen wij al vanaf € 4,99 p/m². Bekijk hier onze

Advies


Onze kennis is wat ons onderscheid. We hebben een team van medewerkers die u goed kunnen adviseren welke type laminaat of een andere vloer voor u de beste keuze is of wat voor ondervloer u het beste kan nemen. De keuze voor de juiste ondervloer wordt nogal eens onderschat. Voor het beste resultaat is een goede en vlakke ondervloer zeer belangrijk. Een appartement met een betonnen vloer heeft bijvoorbeeld een andere oplossing nodig dan een woonkamer in een 30-er jaren woning. Iedereen kan bij ons zonder afspraak om advies vragen.

Plinten


Om de vloer helemaal af te maken zijn plinten natuurlijk een onmisbare schakel in het geheel.
Wij mogen ons onderhand echt een specialist noemen op het gebied van plinten. Alle mogelijke soorten, maten en kleuren zijn vrijwel altijd vanuit voorraad leverbaar. In de showroom hebben wij een speciale ruimte ingericht om alle verschillende plinten te kunnen bekijken.

Showroom Haarlem 2.500 m2


We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze vernieuwde showroom aan de Oudeweg 105 in Haarlem zodat u geïnspireerd raakt over uw nieuwe vloer! Meer dan 2.500 m2 aan vloeren.
Bekijk hier alvast een aantal foto's van de showroom in Haarlem.Laminaat Haarlem


BewarenBewaren