Laminaat Den Haag

LaminaatOutlet in de regio Den Haag.


Al sinds 2004 is LaminaatOutlet de leverancier van laminaat tegen zeer scherpe prijzen in de regio Den Haag. Vanuit ons centrale magazijn leveren wij snel en zorgvuldig door geheel Nederland en uiteraard ook Den Haag en directe omgeving.

Wilt u advies over welk type laminaat voor u de beste keuze is bel dan geheel vrijblijvend met een van onze medewerkers, zij kunnen u een goed idee geven welke mogelijkheden er zijn.

Of het nu gaat om vlak laminaat of met een voelbare houtstructuur, brede planken of lange of extra lange planken, 2v-groef laminaat of een 4v-groef. Wij hebben het allemaal in de showroom staan.
Onze showroom is vanuit Den Haag makkelijk te bereiken en voor 2.500 m2 inspiratie is de reistijd goed besteed. Daarnaast kunt u ook Houten en PVC Vloeren bekijken.
U bent in ieder geval van harte welkom!

Bel voor vrijblijvend advies: 023 - 531 33 92

LaminaatOutlet is specialist in:


Laminaat verkopen wij al vanaf € 4,99 p/m². Bekijk hier onze
Wij leveren dagelijks in Den HaagU bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Haarlem, waar we in een showroom van meer dan 2.500 m2 de gehele collectie tonen. Deze bestaat uit stalen van bekende merken en ongeveer 200 partijen die wij op voorraad hebben. Vanaf de A9 zijn wij zeer makkelijk te bereiken. Parkeren voor de deur is gratis!!

Laminaat Outlet Den Haag - Al 12 jaar de beste in Laminaat!!
BewarenBewaren