Laminaat Den Haag

Al sinds 2004 is Laminaat Outlet de leverancier van laminaat tegen zeer scherpe prijzen in de regio Den Haag. Vanuit ons centrale magazijn/showroom in Haarlem leveren wij snel en zorgvuldig door geheel Nederland en uiteraard ook Den Haag en directe omgeving.

Wilt u advies over laminaat en welke ondervloer de beste keuze voor u is, bel dan geheel vrijblijvend met een van onze medewerkers, zij kunnen u een goed idee geven welke mogelijkheden er zijn.

Welk type laminaat?Ons team kunt u goed adviseren welke type laminaat de beste keuze voor u is. Er is tegenwoordig zeer veel laminaat verkrijgbaar en in verschillende kwaliteitsklasse. Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele kleuren en motieven verkrijgbaar. Veel te kiezen dus!
Wij kunnen voor u de keuze een stuk overzichtelijker maken en dat is een stuk eenvoudiger om de juiste vloer te selecteren.
De keuze voor de juiste ondervloer is ook belangrijk. Voor het beste resultaat is een goede en vlakke ondervloer zeer belangrijk. U kunt zich voorstellen dat een nieuwbouw appartement een andere oplossing behoeft dan een oud huis. U mag vertrouwen op onze expertise en wij zorgen ervoor dat u met de juiste advies naar huis gaat.

Groot assortiment laminaatOf het nu gaat om vlak laminaat of met een voelbare houtstructuur, visgraat laminaat, brede planken of lange of extra lange planken, 2v-groef laminaat of een 4v-groef. Natuurlijk hebben wij ook het prachtige Visgraat laminaat dat in bijna elk interieur goed tot z'n recht komt.
Wij hebben het allemaal in onze laminaat showroom staan. De grootste keuze in laminaatvloeren in Nederland.
Onze showroom is vanuit Den Haag makkelijk te bereiken en voor 2.500 m2 inspiratie is de reistijd goed besteed. Daarnaast kunt u ook Houten- en PVC Vloeren bekijken.
U bent in ieder geval van harte welkom!

Bel voor vrijblijvend advies: 023 - 531 33 92

Laminaat Outlet is dé vloerenspecialist.


Laminaat verkopen wij al vanaf € 4,99 p/m². Bekijk hier onze
Dagelijkse leveringen in Den HaagU bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Haarlem, waar we in een showroom van meer dan 2.500 m2 de gehele collectie tonen. Deze bestaat uit stalen van bekende merken en ongeveer 200 partijen die wij op voorraad hebben. Vanaf de A9 zijn wij zeer makkelijk te bereiken. Parkeren voor de deur is gratis!! Wij hebben ook een speciale website voor plinten.

Laminaat Outlet Den Haag - Sinds 2004 dé specialist in Laminaat !!

BewarenBewaren