The Essentials XL + 4V warwick oak

The Essentials XL + 4V warwick oak

€62,49 /m²
Prijs €0,00

Wordt groot en kom thuis. De grootste vinyl plank in zijn soort, de COREtex Essentials XL + is een product op zichzelf. De technologie met stijve lange planken betekent dat het werken met het materiaal en het leggen eenvoudig is, wat ervoor zorgt dat deze collectie een slim alternatief is voor dryback PVC, klikvinyof laminaatvloeren.
Natuurlijk beschikt de XL collectie ook over de gepatenteerde opbouw op een innovatieve geëxtrudeerde kern gemaakt van gerecycled hout en bamboe stof, kalksteen en virgin PVC. De CORETEC Essentials HD is 100% waterproof, dus het kan in vochtige ruimten gelegd worden en zal niet kromtrekken of zwellen als het wordt blootgesteld aan water.
Deze vloer heeft geen acclimatisatie nodig en kan zwevend gelegd worden over de meeste bestaande harde vloeroppervlakken zonder onderliggende imperfecties over te brengen zoals andere klik- of gluedown PVC producten dat wel doen. De COREtec Essentials HD is eveneens GREENGUARD GOLD gecertificeerd met betrekking tot Indoor Air Quality.

Artikelnummer: