Zomerblog: Het strandhuis gevoel

12 Juli, 2017, in Inspiratie - Laminaat - Design jeroen

Zomerblog: Het strandhuis gevoel

De eerste zomerse weken zijn al achter de rug en waarschijnlijk heb je weer het zand tussen de voeten gevoeld. Het zomergevoel. Het kan veel met een mens doen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om de zomer in huis te halen en de vloer speelt hier een grote rol in. Een veel gekozen zomerse vloer is de soort vloer die het relaxte gevoel van de kust uitstraalt, de 'strandhuis' vloer.

De strandhuis vloer


Wanneer is een vloer een strandhuis vloer? Daar zijn natuurlijk geen regels aan verbonden. Toch herken je het snel. De plank heeft een speels planken effect of planken met verschillende kleuren. Vrijwel alle vloeren bestaan uit lichte tinten op de plank. Daarnaast is een veel voorkomend effect op de planken dat de kleur op bepaalde plekken als het ware is weg geschraapt door het zand.


Verschillende vloeren


Er zijn dus de lichtere vloeren, vloeren met verschillende planken en er zijn de vloeren met een vervaagd kleuren effect. Zie onderstaande vier vloeren. Dit zijn vier verschillende soorten vloeren welke gebruikt kunnen worden voor een strandhuis vloer.


Antiek Eiken Beige


Patchwork V4


Avatara Multisense Drijfhout Zand

Meister boothuis licht
Meister Boothuis Eik LichtBekijk deze pagina voor veel verschillende vloeren die allen als strandhuis vloer gebruikt kunnen worden.

Hoe komt een strandhuis vloer het best tot zijn recht


Met alleen de vloer ben je er nog niet. De 'finishing touch' wordt gemaakt door de omgeving en/of in het meubilair. Je verwacht het al.. Woningen dichtbij het strand of de duinen passen toch echt het beste bij deze vloeren. Beter gezegd past de vloer het beste in deze omgeving.
Voor het inrichten met meubilair geldt 'less is more'. Houd het dus rustig. Dit kan met zachte kleuren, versleten houtplanken, touw, schelpen, zand of vergeten scheepsapparatuur.. Of juist een hangmat en surfspullen en zonnige kleurtinten. 

Hoe je ook ervoor kiest om het in te vullen. Je haalt sowieso de zomer in je huis!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren