VT wonen en Design beurs

29 September, 2016, in Inspiratie jeroen

VT wonen en Design beurs

Deze week brachten wij een bezoek aan de VT Wonen en design beurs in de Rai Amsterdam. Voor ons, en ik denk voor iedereen op de beurs een inspirerend bezoek!

De beurs, welke wordt georganiseerd door magazine VT Wonen wordt jaarlijks gehouden en trekt in de gehele week zo'n 100,000 mensen aan die op zoek gaan naar inspiratie voor hun woning. Werkelijk alles wat met wonen te maken heeft, is in de stands van de woonpartijen te zien. 

Vloeren, meubilair, wanddecoratie, badkamers, keukens, planten, buitenterrassen.. you name it, alles is hier aanwezig. Ideaal als je dat allemaal zonder de winkel in en uit te hoeven stappen kan bekijken. Extra opvallend zien de nieuwste creaties. Bijvoorbeeld een tafel van een perzisch kleed. Dan moet je er uit nieuwsgierigheid wel even aan voelen. Ook de 3D wanddecoraties zorgden ervoor dat we even goed stonden te kijken.

Natuurlijk vinden wij het ook mooi om te zien dat laminaat, pvc vloeren en houten vloeren mooi gepresenteerd zijn en dat een Nederlands merk als Douwes Dekker goed in de smaak valt bij bezoekers.


Bekijk hieronder ons fotoverslag


DJ

De sfeer wordt er bij de entree direct goed ingebracht.
Rond het middaguur is het druk maar nog steeds genoeg ruimte om te lopen.


bar

Vintage auto's worden omgetoverd tot chocolademelkbar.

VT wonen

Op een beurs waar decoratie hét onderwerp is overal aan de versiering gedacht.


Adviesplein

Ontzettend veel mens brachten een bezoek aan het adviesplein, wat een top initiatief is. Hier staan interieur experts mensen met vragen te woord.
Een wereldkaart van hout voor aan de muur. Wat zou dat vet staan bij een houten vloer.
3D prints voor aan de muur. Wel erg gaaf al zeg ik het zelf.
Wat niet ontbreekt op de beurs zijn de velen huiskamer impressies. In dit voorbeeld een ontspannen kamer met een houten vloer en een zoet tintje.