Legservice

Legservice Laminaat Outlet Haarlem

Kiest u voor een vloer, maar wilt u deze niet zelf leggen? Maak dan gebruik van de professionele legservice van Laminaat Outlet. Een professioneel team van leggers staat voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat uw vloer op een professionele wijze wordt geïnstalleerd.


Leggen vanaf € 9,50 per m²


Bij LaminaaOutlet hanteren wij voor het leggen van laminaatvloeren een tarief van € 9,50 p/m². Onze legservice bieden wij aan in Amsterdam en Haarlem e.o.
Een select aantal laminaatvloeren valt buiten onze legservice. Wenst u daarom gebruik te maken van onze legservice? Bespreek dan eerst altijd de mogelijkheden met een medewerker. U kunt ons hierover spreken in de winkel of u kunt even bellen naar 023 - 531 33 92 en vragen naar één van onze medewerkers.

Geef ruim van te voren aan dat u gebruik wilt maken van onze legservice


Houdt u er rekening mee dat bij het leggen van de vloer een proces van inmeten, in huizen en plannen vooraf gaat. De praktijk leert ons dat legklussen op korte termijn (1-4 weken vooruit) niet haalbaar zijn.Kom langs in onze showroom aan de Oudeweg  105 in Haarlem of bel 023 - 531 33 92 en informeer naar de mogelijkheden.Zelf leggen


Gaat u zelf de vloer leggen? Lees dan altijd eerst de leginstructies door van de betreffende vloer. Deze kunt u vinden op de website van de fabrikant.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren