Recensies


Hieronder leest u alle recensies geschreven door onze klanten over onze service.

Wilt u ook een Feedback schrijven over ons? Dat waarderen wij!

Een recensie schrijven kan hier.
Datum:
02-12-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Snelle en correcte service! Waarbij nog echt service wordt verleend aan de klant.Datum:
22-11-2016
Naam: P. Haselager en E.J.M. Haagstam
Recensie: We konden lang niet vinden waar we naar op zoek waren, maar bij Laminaat Outlet namen ze de moeite om met ons mee te zoeken. Uiteindelijk hebben we de vloer gevonden die we graag wilden!Datum:
11-11-2016
Naam: F. Wolkers
Recensie: Ik kwam kijken voor PVC laminaat en ben toen uitstekend geholpen en heb de juiste keuze kunnen maken ook de juiste kleur.
Ook de juiste plinten op kleur erbij. op tijd geleverd en alles zat erbij. Nabestelling is binnen een paar dagen binnen en ook de service is goed. Volgend jaar 2017 gaat ik nog een pvc laminaat vloer leggen op begane grond en deze vloer haal ik weer zeker bij Laminaat Outlet in Haarlem.

Verbeterpunten of tips winkel

Het jongere personeel wat beter inlichten over de afspraken met klanten, zodat je ze aan de telefoon heb de ordenummer weten te vinden.Datum:
10-11-2016
Naam: C. Meijer
Recensie: Erg prettig, zeer geduldig! Ik heb denk ik wel 4 keer een ander soort plank mee naar huis genomen, om te kijken welke ik nou wilde. Het maakte hun niks uit! Dat was wel fijn....

Verbeterpunten of tips winkel

Nee, ben niks negatiefs tegengekomen...

Hoe bent u in aanraking gekomen met Laminaat Outlet?

Ik rijd er bijna 3 keer in de week langs en was wel eens naar binnengelopen...Datum:
10-11-2016
Naam: A. de Ruiter
Recensie: Zeer ruime keus, vriendelijk personeel die niet opdringerig waren (daar irriteren wij ons altijd aan), we werden ook erg goed geholpen in onze keus. Een echte aanrader wat ook betaalbaar is :-)Datum:
08-11-2016
Naam: Robert
Recensie: In 1 woord is Laminaat outlet te Haarlem voor ons LEVENS REDDEND geweest! Buiten de uitstekende kwaliteit van de producten en de uitmuntende vakkennis waren deze mensen ontzettend klantvriendelijk en meedenkend met ons.
Wij kregen heel onvewacht vervroegd de sleutel van onze nieuwbouw woning nabij Zaltbommel en moesten alles hals over kop regelen met een strakke planning. Geen enkele vloer specialist kon ons hierbij helpen. Laminaat outlet te Haarlem wel! En ze waren zelfs bereid om helemaal naar Zaltbommel te komen om alles netjes te leggen voor ons op korte termijn en in 1 dag!
De ontspanning kwam weer terug in onze verhuis stress. Super service en en alles voor een mooi bedrag! Nog altijd deze mensen erg dankbaar voor alles!Datum:
07-11-2016
Naam: Bianca
Recensie: Wat een geweldige service, super mooi laminaat en vriendelijk personeel.
Prijs super en kwaliteit van het laminaat ook.
Ik zou iedereen aanbevelen om hier laminaat te kopen.Datum:
05-11-2016
Naam: Monique uit Beverwijk
Recensie: Wij hebben wederom onze laminaat vloer gekocht voor mijn huisje bij LaminaatOutlet te Haarlem. Onze vorige vloer van het merk Balterio wordt nu meegenomen voor onze bovenverdieping. Dit keer gekozen voor het merk Hoomline. Ik weet zeker dat ik hier net zo van zal genieten. Bijzonder vriendelijk personeel en wij zijn voorzien van deskundig advies. De winkel heeft bovendien erg veel keuze. Echter raad ik je aan op het laminaat zelf te bekijken in de showroom dit kan een beetje afwijken als de kleur op de website. Ik blijf de winkel aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Verbeterpunten of tips winkel

De lichtval van de winkel op de laminaatvloeren. Het zou fijn zijn als er een testplank ligt die je in de buitenlucht kan bekijken voor de kleurval.

Hoe bent u in aanraking gekomen met Laminaat Outlet?

Ik rij er met de bus altijd langs naar mijn werk en zag ook een link staan via Marktplaats.Datum:
04-11-2016
Naam: Jeffrey van der Vlier
Recensie: Ik kan deze zaak aan iedereen aanbevelen! Vandaag laminaat opgehaald, door 2 man personeel geholpen met het overplaatsen in de auto! Wat een top service!
De kwaliteit is ook erg goed, het leggen van laminaat is erg makkelijk!

Hoe bent u in aanraking gekomen met Laminaat Outlet?

Ik ben via mijn zwager hier terecht gekomen, hij had hier ook goede recensies over.Datum:
04-11-2016
Naam: Debby Fijan
Recensie: Vriendelijk en deskundig personeel, zeer groot en divers aanbod.
Men neemt echt de tijd voor je; we zijn prima geholpen!
Na een uur een vloer gevonden (gebeurt nooit! ;-) )
Een aanrader!

Verbeterpunten of tips winkel

Om de kleur van de vloerdelen goed te kunnen bepalen, is het in de winkel vaak te donker.
Misschien een goed idee om kleinere 'proefplanken' voorhanden te hebben, zodat je gemakkelijk buiten de 'echte' kleur van de vloer kunt bekijken.Datum:
01-11-2016
Naam: Liam Assel
Recensie: De winkel is groter dan deze van buiten lijkt. Goede sfeer, zeer vriendelijk personeel.

Verbeterpunten of tips winkel

Bij binnenkomst heb je een balie aan de linkerkant. Waardoor medewerkers met de rug toe gekeerd zitten. Misschien ertegenover zitten, geeft een meer welkomende houding aan.

Datum:
30-10-2016
Naam: Jenny van Roode
Recensie: Een overzichtelijke winkel met veel keus en mogelijkheden. Het personeel is erg klantvriendelijk en heeft veel kennis. We werden goed geadviseerd. Het personeel nam goed de tijd om ons te helpen bij onze aankoop.Datum:
30-10-2016
Naam: Annemieke van de Wouw
Recensie: Deze week voor de 2e keer in 2 jaar tijd een vloer bij Laminaatoutlet besteld.
De service is meer dan uitstekend. De eerste keer werd de vloer stipt op de afgesproken tijd in centrum Haarlem afgeleverd. Toen -na het leggen- hetgeen wat over was geretourneerd werd door de legger ontving ik -zonder hier naar te moeten vragen- een creditnota. Zaterdag jl (okt 2016) bracht ik het restant iets na sluiting terug. Ik stopte met de auto voor de deur en voor ik goed en wel uitgestapt was stond Max al naast mijn auto en pakte het overige pak zodat ik niets hoefde te tillen. De benodigde plinten kreeg ik mee en 5 minuten later was ik weer onderweg. Wat mij betreft; service met hoofdletters, mooie vloeren en aardige mensen! Aanrader dus!Datum:
29-10-2016
Naam: Willem
Recensie: Eindelijk de tegel laminaat gevonden die aan onze wensen voldoet. Ook bij laminaatoutlet is de keuze aan laminaat tegels beperkt, maar dat komt omdat er zo weinig van gemaakt wordt. Kennelijk wil iedereen een imitatie hout struktuur. Wij zijn blij met de imitatie betonstuctuur (merk Tarkett). De ontvangst, uitleg en service prima in orde.

Verbeterpunten of tips winkel

Winkel komt wat rommelig over, maar dat geeft je weer wel het gevoel van vrijheid om overal aan te zitten.

Hoe bent u in aanraking gekomen met Laminaat Outlet?

Op de fiets kom je er van zelf langs al je de Waarderpolder in fietst.Datum:
28-10-2016
Naam: Emmanuel
Recensie: Goede begeleiding en advies bij de koop. We mochten een proefplank meenmen om thuis te beoordelen, dat werkt erg prettig. Verder hebben na de koop het laminaat in 3 delen opgehaald en hebben ze het netjes opgeslagen voor meerdere maanden voor ons. Uitstekende service.Datum:
28-10-2016
Naam: Savannah
Recensie: In de winkel geweest voor laminaat voor de slaapkamer. Goed advies gehad, en voor top prijzen. Uiteindelijk voor een klein prijsje mooi laminaat gekocht, tevens hulp gehad met het inladen, helemaal tevreden! Ik ken in de buurt geen laminaatwinkel die goedkoper is.

Verbeterpunten of tips winkel

Geen verbeterpunten, top service!

Hoe bent u in aanraking gekomen met Laminaat Outlet?

Vrienden van ons hebben ons getipt, nadat zij erg tevreden waren over Laminaat Outlet.Datum:
25-10-2016
Naam: B. Kerkhof
Recensie: Via de website laminaat besteld en binnen een paar dagen kreeg ik een telefoontje dat het binnen was. Vriendelijk en prima kennis van zaken.
Datum:
25-10-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Heel prettig, vriendelijk, goede service.Datum:
24-10-2016
Naam: H.E.
Recensie: Op zoek naar een pvc laminaatvloer kwamen we bij jullie terecht. Wat een genot. Goed advies, geweldig en gemotiveerd personeel. Ook de service en het meedenken werd als een warme douche ervaren. Hulde en dank.

Verbeterpunten of tips winkel

Geen enkele.

Hoe bent u in aanraking gekomen met Laminaat Outlet?

Gezien langs de weg.Datum:
24-10-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Online proefstalen besteld en daarna een grote bestelling gedaan. Alles werd keurig ingepakt volgens afspraak geleverd en de vloer ligt er heel mooi in.Datum:
24-10-2016
Naam: Sallo
Recensie: Wat een fijne winkel. Ik ben erg goed geholpen. Vooral het personeel is erg aardig en behulpzaam.

Verbeterpunten of tips winkel

geen

Hoe bent u in aanraking gekomen met Laminaat Outlet?

Via vrienden die hier een vloer hadden gekocht en daar erg enthousiast over zijn.

Datum:
21-10-2016
Naam: Martin Slootweg
Recensie: Prima geholpen met het uitzoeken van ons laminaat. Heel veel keus en alles is op voorraad dus ze kunnen snel leveren.Datum:
19-10-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Vriendelijk te woord gestaan goede uitleg van materialen en veel tijd en aandacht dingen die je op zoek ben
niet opdringerig kan rustig over nadenken als je niet zeker weet van een kleur...

Verbeterpunten of tips winkel

misschien drinken neerzetten en koekjes voor klanten op drukke dagen

Datum:
17-10-2016
Naam: Ruth
Recensie: Ik wil vooral een groot compliment maken naar het personeel. Iedereen is erg aardig en behulpzaam. Ik ben denk ik wel 10x langs geweest om het juiste laminaat uit te kiezen. Het was geen enkel probleem om een staaltje mee te nemen. Elke keer heeft het personeel mij erg goed geholpen en advies gegeven.Datum:
14-10-2016
Naam: Evelien
Recensie: Goede service, wordt ook met je meegedacht.Datum:
14-10-2016
Naam: Annelien
Recensie: Prettig om ongestoord de gehele collectie te kunnen bekijken. Nadat we onze keus hadden bepaald werden we zeer vriendelijk en professioneel geadviseerd omtrent bijpassende plinten etc., waarbij het kopje koffie niet ontbrak.
Lof ook voor het meedenken en de persoonlijke benadering!

Datum:
13-10-2016
Naam: Mvr. A. Puts
Recensie: Ik ben uitmuntend, mensvriendelijk, deskundig geholpen met goede service. Zeker aan te raden voor ouderen en chronisch zieken, waar ze extra service geven en erg behulpzaam. Het betreft afdeling Haarlem.

Datum:
12-10-2016
Naam: Eva
Recensie: Laminaat Outlet heeft een zeer gevarieerd aanbod in allerlei verschillende prijsklassen.
Ook voor ons was er iets betaalbaars bij. We hebben eigenlijk in relatief zeer korte tijd onze mooie vloer gevonden. Inmiddels is hij gelegd en de kamer is er ENORM van opgeknapt.
Het personeel is buitengewoon vriendelijk en service gericht. Ze geven je de tijd en ruimte om zelf te kijken en overleggen maar staan ook klaar als je vragen hebt. Toen we eenmaal gekozen en afgerekend hadden, heeft een van de medewerkers zelfs geholpen alles in de auto te laden.
De vloer ligt pas anderhalve maand ofzo, dus over de kwaliteit kan ik tot nu toe nog weinig kwijt (haha vooralsnog lijkt het allemaal prima hoor). Maar de service is in elk geval prima!

Verbeterpunten of tips winkel

Ik zou het eerlijk gezegd niet weten. Het personeel was kundig en vriendelijk, de toilet was schoon, het laminaat is geweldig en de koffie was ook erg fijn! :)
Ik zou zeggen: Ga zo door.Datum:
12-10-2016
Naam: JvG
Recensie: OK, eerlijk is eerlijk, ik was op mijn hoede. Bij de naam van de winkel dacht ik niet alleen aan 'goedkoop', maar ook aan hijgerige medewerkers die je van alles in de maag proberen te splitsen. Magnetronnetje erbij meneer? Omdat de waarschijnlijk aantrekkelijke prijzen voor mij toch belangrijk waren, waagde ik de gok.

Hoe anders was de werkelijkheid! Ontzettend vriendelijke mannen op zaterdagochtend die ook nog eens mijn rennende kids rustig wisten te krijgen. We kregen alle ruimte en rust om rond te kijken en alleen toen we er om vroegen werden we (met veel humor) van goed advies voorzien. We mochten zelfs een plank meenemen naar ons nieuwe huis om de kleur te 'proberen'. Uiteindelijk de bestelling geplaatst en deze werd soepel verwerkt. Van alle materialen was voldoende en dat is ook fijn. Goeie rekenaars! Inmiddels ook laminaat voor een andere verdieping gekocht. Zelfde positieve ervaring.

Niet alleen ben ik van mijn 'Outlet'-vrees af, maar ik kan LaminaatOutlet Haarlem nu ook met veel overtuiging aanbevelen bij vrienden en bekenden. Wat ik inmiddels al gedaan heb.

Datum:
30-09-2016
Naam: P. Diepenveen
Recensie: Voor onze gehele zolder op zoek naar een klikpvc vloer, budget gebonden.....Maar na goed advies van een van de medewerkers(allen zeer vriendelijk,kundig en behulpzaam!) toch gekozen voor klik laminaat, overigens uitkomend op een lager totaal bedrag dan onze stelpost...prima!
duidelijke communicatie over betaling,levering e.d.
Door blessure in schouder niet in staat zelf de vloer in te laden, maar werd meteen geholpen door 2 attente medewerkers die de hele bestelling voor mij hebben ingeladen, hulde!Datum:
26-09-2016
Naam: S. Lilienthal
Recensie: Ik had binnen 5 min mn vloer uitgezocht geweldige service goed voorgelicht alles naar wens verlopen .Prima service .Top Top TopDatum:
07-09-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Een bedrijf met kennis van zaken en de sfeer voelt als een warme deken.
Wat een leuke groep mensen werken daar.Datum:
05-09-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Goede ervaring aardig personeel snelle levering goede vloeren leggers.Eigenlijk alleen maar positieve reacties.Datum:
30-08-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Geweldige service en top producten! Ik werd erg vriendelijk ontvangen en geadviseerd over de verschillende mogelijkheden. Ook de levering en het leggen was goed georganiseerd. De vloeren liggen er prachtig in en ik ben ontzettend blij met het resultaat.Datum:
29-08-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Heel groot assortiment laminaat en lamelparket wat een verrassing goede medewerkersDatum:
27-08-2016
Naam: Marianne
Recensie: Veel keuze voor een goede prijs, én een geweldige service!Datum:
27-08-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Goed en met kennis telefonisch besteld en afgehandeld

Datum:
26-08-2016
Naam: Familie Kool
Recensie: Prima service en ze denken goed met je mee.Datum:
26-08-2016
Naam: JG. Ras
Recensie: Vriendelijke mensen aan de telefoon.
Flexibele medewerkingDatum:
26-08-2016
Naam: David
Recensie: Bij mijn bezoek was het personeel erg vriendelijk en kon mij goed adviseren.
Nog een paar praktische tips gehad voor bij het leggen. Bedankt.Datum:
25-08-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Gewoon in alle rust kunnen rond kijken en toen ik advies vroeg werd er alle tijd voor me gemaakt en heb ik kunnen vinden wat ik wilde.Datum:
25-08-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Zeer vriendelijke mensen met grote keus aan vloeren. Hier moet je zeker kunnen slagen voor een goede prijsDatum:
25-08-2016
Naam: Vaste en zeer tevreden klant
Recensie: Breed assortiment en veel kennis bij het klantvriendelijke personeel maakt dat ik altijd slaag bij Laminaatoutlet. Of t nu een houtenvloer, laminaat, vloerbedekking, plinten of een schoonloopmat betreft, een zeer ruime keuze.
Ook werd t thuis bezorgd en kon t gelegd worden binnen kort tijdsbestek.
Complimenten!!!Datum:
13-08-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Ik ben erg tevreden met de advisering in de zaak en met de mannen die de vloer hebben gelegd.Datum:
09-08-2016
Naam: Pascal
Recensie: Uitstekend geholpen en erg tevreden met onze nieuwe vloer.Datum:
06-08-2016
Naam: Jeffrey
Recensie: Mooie grote zaak, hoop aanbod!Datum:
29-07-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Erg goed bedrijf en perfecte serviceDatum:
29-07-2016
Naam: B
Recensie: Zeer klantvriendelijkDatum:
26-07-2016
Naam: Lourenberg
Recensie: Bij de eerste keer een bezoek aan uw zaak hadden wij de intentie te komen kijken en van daaruit bestellen via internet, de goedkoopste. Echter door de onbevangen houding van Paula, wie ons de indruk gaf dat kijken en een staaltje meenemen totaal geen verplichting gaf, zijn we diverse malen langs geweest om staaltjes uit te proberen. Gaandeweg kregen we de indruk dat dit echt een familie bedrijf is.
Mijn complimenten aan Paula, die ons altijd vrij liet en totaal geen agressieve verkoop houding had. Dit is precies het punt waarop wij besloten bij jullie te kopen.
Ook de andere collega's waren behulpzaam maar niet opdringerig.
Laminaat gekocht bij jullie en kan met alle vragen terecht. Ook wordt er niet moeilijk gedaan voor een tube lijm of wat platen voor de ondergrond. Prima service.
Nu nog plinten kopen

Verbeterpunten of tips winkel:

Nou, jullie hebben veel verschillende merken met maar een deel van hun totaal assortiment. Veelal lijkt het dat ze allemaal zo'n beetje het zelfde hebben.
Wij kwamen voor een laminaat van goede kwaliteit, quick step, waarvan jullie van dat merk niet alle soorten als staaltje hadden. Op internet was er veel meer keus, maar bij jullie niet alles. Gelukkig toch iets gevonden.
De keus uit een plavuizen look is niet groot. Terwijl quick step meerdere kan leveren.
Misschien is het beter om van een paar merken alle types in huis te hebben dan van veel merken maar een deel van het assortiment.
Ik ben natuurlijk geen expert maar geef gewoon mijn ervaring die ik had.
Als de zon schijnt is het meteen bloedheet boven, daar zal niet makkelijk iets aan gedaan kunnen worden.
Dit alles is als positieve verbeterpunt, had een goeie ervaring verder.
Ga in ieder geval zo door, het ga jullie goed!Datum:
25-07-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Professioneel, deskundig en zeer snel geholpen.Datum:
25-07-2016
Naam: L. Blaauwgeers
Recensie: Vriendelijk en goet geholpen. Mooie productenDatum:
19-07-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Vakkundig advies en idem legpersoneel. Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.
Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat.Datum:
19-07-2016
Naam: Karim
Recensie: Behulpzaam personeel en snelle levering. Prima in orde!Datum:
19-07-2016
Naam: Anke
Recensie: Ruime keuze aan mooie vloeren voor een scherpe prijs. Zeer vriendelijk en meedenkend personeel. Topzaak!Datum:
15-07-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Prima prijs/ kwaliteit, goede service en medewerkers die weten waarover zij praten. Een aanrader!Datum:
15-07-2016
Naam: Ruwalt Hiemstra
Recensie: Ik had voor mijn keukenverbouwing maar 1 pak laminaat nodig. Voor vloerherstel. Een oude laminaat vloer met maten, kleur en dessin van de vorige eeuw. Ik ging bij de LaminaatOutlet langs en met een korte blik op alle kanten van het meegenomen stukje laminaat werd meteen gezegd: "Dat wordt lastig, erg dun, en het legsysteem met deze groef bestaat al lang niet meer. Maar we kunnen bij de restpartijen kijken." Na kort overleg vroeg één van de twee verkopers; "Loop maar even mee." Hij vond al snel tussen de stapels een pallet met pakken laminaat die sterk met die van mijn keukenvloer overeen kwam. De dikte in ieder geval; 6,5 mm. "Ho, wacht even," zei de verkoper, "de showplaat bovenop ligt omgekeerd. Dat kan betekenen dat het al verkocht is." En dat werd op kantoor bevestigd. Het laatste was weg en iets anders wat er op leek bestond niet en was onbestelbaar.
Na lang zoeken in Haarlem was duidelijk dat ik het ergens anders moest zoeken. Ik belde de verkoper met de vraag of hij op de pallet kon zien wat de details en produktnummer van het uitverkochte laminaat was, zodat ik op internet kon zoeken. Hij wist meteen waar ik het over had. Even later belde hij terug. "Oxford cherry, heet het. Het is merkloos, dus dat wordt lastig zoeken. Het typenummer is DP3102. Maar er is nog wat. We hebben het er over gehad en er schijnt in het andere magazijn nog een pallet met zoiets te staan. We zoeken het uit en ik bel er over terug".
Op internet kon ik maar 1 bedrijf vinden dat laminaat met de zelfde naam had. De maten stonden er niet bij en het was gevestigd in zuid Duitsland. Transportkosten € 65,- voor 1 pak onzekerheid. Ja,…
De volgende dag werd ik al door LaminaatOutlet teruggebeld. "We hebben het nu hier staan. Kom vanmiddag even langs." Dit godsgeschenk bleek een feit.
Dat maak ik maar weinig mee. Een verkoper met zijn consorten die voor één pak laminaat de magazijnen en voorraadgegevens blijven doorzoeken tot met zekerheid ja of neen gezegd kan worden.
€ 14,82 was het maar en een restcoupon ondervloer en dampfolie kreeg ik gratis mee. "Want dat is over."
De uitstekende vakkennis, klantvriendelijkheid, service en kwaliteitsgerichtheid van de medewerkers van dit bedrijf is een verhaal waard, dacht ik.Datum:
12-07-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Bestelling vlot verlopen, snelle levering! Netjes gebeld door het bedrijf wanneer ze zouden leveren en duidelijke informatie gekregen ook via de mail. Ik ben tevreden!Datum:
12-07-2016
Naam: J. van Bentum
Recensie: Nu voor de 2e keer laminaat voor een heel huis gekocht. Aardige mensen, kennen hun producten waardoor goed advies. De prijs is altijd scherp en je krijgt een goede deal!Ook flexibel in de nazorg ????

Verbeterpunten of tips winkel

Goed team, houden zo ????Datum:
05-07-2016
Naam: Relaxed Clothing BV
Recensie: Top service
Afspraak is afspraak
Snel servicegericht , goed geprijsd en kwalitatief goed
Aardige mensen
Dit is onze 2 e vloer bij dit bedrijfDatum:
04-07-2016
Naam: H. Stomps
Recensie: Zeer kundig en klantvriendelijkDatum:
29-06-2016
Naam: Anoniem
Recensie: Zeer klantvriendelijk

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren